Goed FTP sync programma

Ik zoek een goed programma waarmee ik kan inloggen op mijn ftp en dat hij als het ware lokaal en op ftp met elkaar synced. Dit scheelt een hoop upload gedoe en werkt een stuk sneller zodat als ik iets opsla dat ik het meteen online kan checken.

Iemand een idee welk programma dit kan? Ik werk nu met transmit.

Alvast bedankt!

Transmit kan dit [size=9:e02fa36de0][color=orange:e02fa36de0]DeXoN[/color:e02fa36de0][/size:e02fa36de0]

Cyberduck en dat is ook nog es gratis. Transmit niet.

ik heb het al gevonden in Dreamweaver zelf. Zodra ik dus nu een bestand wijzig gooit hij het meteen online. Ik kan er ook voor kiezen om de bestanden online te wijzigen en dan de wijzigen downloaden lokaal. Dit is nog beter dan een extra programma te openen.

thnx voor de reacties!

[quote:09b1a468a7="iPod Jimmy"]Cyberduck en dat is ook nog es gratis. Transmit niet.[/quote:09b1a468a7]

Ik vind cyberduck vreselijk onstabiel, als ik iets naar mijn desktop versleep (om te downloaden) en crasht de finder spontaan… Of soms stop die gewoon ineens met werken…

Transmit heeft ook de mogelijkheid om een bestand extern te selecteren, en gelijk te bewerken met het programma van jouw keuze... Transmit barst van de mooie opties wat dat betreft.

Transmit is zijn geld zeker waard!

Nooit problemen gehad met Cyberduck. En het staat ook nog leuk in je dock, zo'n rubbereendje.

Cyberduck heeft zeker een tof icoontje! Ik gebruik het vor al mijn ftp werk, zij het via 'comaando U' en niet door te slepen. Dan willen de files nog al eens spontaan in een folder terechytkomen op je server i.p.v. ernaast. . En ja hij crashed wel eens, maar verder doet ie wat ie doen moet. Jammer dat je zelf 'show files beginning with '.' moet aanvinken. Dat zou ik wel standaard aan willen zien... :lol:

Gebruik zelf ook transmit. Nooit problemen mee gehad, betrouwbaar pakketje. Met andere pakketten nog wel eens problemen gehad dat de verbinding tijdens een transfer gewoon stop.. Transmit heeft me nog nooit in de steek gelaten ;)