Goede 4G mifi router

Hoi,

Ik ben op zoek naar een goede 4G mifi router… een die diverse 4G frequenties ondersteunt… ik heb wel een speficieke vereiste… hij moet automatisch al gaan werken als er stroom op komt te staan… dus niet dat je eerst nog een knop moet indrukken na het aansluiten van de stroom om de routerfunctie in te schakelen. Weet iemand een goede mifi router die dit kan?

Stel die vraag eens bij bv: https://www.mifi-hotspot.nl. Hier heb ik mijn mifi ook gekocht en vooraf aankoop hebben ze me prima geholpen.

Koop gewoon een telefoon, veel goedkoper als hotspot.

Pas een Wiko Tommy gekocht.
Kostte maar liefst € 49,-, en daarmee kun je 4G hotspotten wat je wilt.

En met IFTT kun je vast de hotspot wel altijd en overal automatisch laten inschakelen.

Wat is een wiki tommy? Op google komt er niet zoveel uit…
Ik zoek echt een mifi router… een telefoon is niet handig omdat je daar handelingen op moet verrichten als ie leeg is geweest… Dit moet gelijk werken zodra er stroom op komt… dus zonder tussenkomst… ik zal mifi hotspot wel eens benaderen.

Sorry; Wiko Tommy.

Dat is een telefoon inderdaad.

[quote]
…een telefoon is niet handig omdat je daar handelingen op moet verrichten als ie leeg is geweest…[/quote]Nee, dat is zeker niet persé waar.

Voorbeeld: ik stap in de auto, de (Android) telefoon connect met de radio, start Android Auto, schakelt WiFi uit.

Zonder dat ik ook maar één vinger uitsteek.

Dat trucje kun je eenvoudig bewerkstelligen door éénmalig op de telefoon aan te geven dat een apparaat ‘vertrouwd’ is. En dat apparaat kan alles zijn; van je Apple Watch tot aan een bluetooth speaker, radio of wat je verder maar kan verzinnen met bluetooth erin.

Ik denk telkens dat er milf router staat. ;!

Dat zijn de beste maar die zijn helaas niet zo toegankelijk voor jongens die geilen op Apple spulletjes. ^