goede speakers voor ipod die voldoende volume produceren

Ik zie door het bomen het bos niet meer, wat zijn er veel speakers voor de ipod :? . Ik ben van plan speakers te kopen voor mijn ipod 5G, ik wil ze gaan gebruiken op mijn werk tijdens de muziek. Zoals op de meeste basisscholen staat er ook in mijn lokaal een draagbaar radio/cd spelertje dat het eigenlijk helemaal niet goed doet.

Het zou zo handig zijn, geen geklungel meer met cd’s die gaan krassen of kwijt raken, ik haal gewoon liedjes van internet, aansluiten en klaar is kees. Maar nu wil ik natuurlijk wel speakers die een heel klaslokaal kunnen voorzien van geluid. De JBL on tour portbable music box ziet er mooi uit, is handig mee te nemen maar komt er ook voldoende geluid uit? :wink:

Wat kan ik het beste aanschaffen, het liefst wil ik ook speakers die op netstroom werken en eventueel ook op batterijen erg voornaam is ook dat ze niet teveel ruimte in beslag nemen.

Wacht het Apple event van vanavond maar af, daar wordt de Apple Boombox geintroduceerd schijnt het. Ik zelf heb een JBL onstage. Super klein maar super geluid. JBL is een devisie van de speakerbouwer Harmon Kardon dus die hebben veel ervaring in het bouwen van goede speakers

Je zult versteld staan (als "leek" zijnde, zoals ik) over wat het volume nog kan zijn wat een simpel, klein, en relatief goedkoop speakersetje op batterijen op kan leveren!

Loop eens een Mediamarkt binnen. Daar heb je heel veel keuze (alleen al aan puur iPod gerichte speakersetjes) die je allemaal uit kunt proberen!

[quote:08bab15376="CalmCruiser"]Wacht het Apple event van vanavond maar af, daar wordt de Apple Boombox geintroduceerd schijnt het. Ik zelf heb een JBL onstage. Super klein maar super geluid. JBL is een devisie van de speakerbouwer Harmon Kardon dus die hebben veel ervaring in het bouwen van goede speakers[/quote:08bab15376] Heb hem laatst gekregen van ouders, want de Bose SoundDock die ik had gekocht, was een beetje te groot voor de vakanties :| Die Onstage is inderaad toppie, ik zou hem zeker aanraden; maar dat ligt ook een beetje aan heb geluid wat je wilt, hoe groot 'ie mag zijn, etc.

Hoe groot? niet te groot in ieder geval. Het liefst verplaatsbaar en op een praktische manier. Ik wacht idd het apple event af, zijn alle speakers van JBL goed? want die set die ik eerder noemde vind ik er zo gaaf uitzien 8)

Het enige nadeel is vind ik dat je de speakers niet kunt testen voordat je koopt via het net dan? Hebben de apple stores ook speakers staan die je kunt testen?

Centraal gelegen in Amsterdam: De Apple Store in de Bijenkorf, daar hebben mijn ouders mijn JBL aangeschaft. Ik weet niet wat dicht bij jou is..

van de frontpage :)

19:33 - iPod Hi-Fi. Home Stereo Reinvented. Ziet eruit als één grote speaker met een dock bovenop. Twee knopjes en een volumeknop. Iedere iPod kan erop worden aangesloten.

Dit iets? :stuck_out_tongue:

[quote:64e0b05dbd="Blue-B"]van de frontpage :)

19:33 - iPod Hi-Fi. Home Stereo Reinvented. Ziet eruit als één grote speaker met een dock bovenop. Twee knopjes en een volumeknop. Iedere iPod kan erop worden aangesloten.

Dit iets? :P[/quote:64e0b05dbd]
Als je 350 euro wil uitgeven

Ik weet natuurlijk niet hoe het zit met je budget, maar als dat een ruime is, zou je ook eens hier kunnen kijken;

http://www.eclipse-td.com/
http://www.anthonygallo.co.uk/

Ik ben ook een tijdje op zoek geweest naar zo’n setje zoals jij 't beschrijft. Eigenlijk kwam voor mij alleen de Model One van Tivoli audio in de buurt van wat ik wilde. Je kunt er nu ook losse speakers bij kopen, voor wat meer bereik. De nieuwe iPod HiFi vind ik persoonlijk niet zo geslaagd.
In ieder geval, ik ben er nu zelf eentje aan het ontwerpen/bouwen. Maar daar heb je waarschijnlijk niet veel aan. Succes! :slight_smile:

Net gevonden op de apple site USA: [url]http://www.apple.com/ipodhifi/[/url]!

In de Belgische staat hij ook al (http://www.apple.com/benl/ipodhifi/), dus in Nederland moet dat ook geen probleem zijn zeker!?

(ik ben blijkbaar een beetje te laat, maar ik laat de link erbij staan)

alle he zenne, maar bij ons staat ie ook al online: http://www.apple.com/nl/ipodhifi/

enne, hij kost € 369 :wink:

Ook mooi, de [url=http://www.xtrememac.com/audio/speakers/tango.php] xtrememac tango[/url] mét remote en hij laadt je iPod ook op.

[quote:b119a30f43="EagerB0bNerd"]Ook mooi, de [url=http://www.xtrememac.com/audio/speakers/tango.php] xtrememac tango[/url] mét remote en hij laadt je iPod ook op.[/quote:b119a30f43] dat doet de nieuwe iPod Hi-fi toch ook? opladen en je krijgt er ook n remote bij.

[quote:5d17264d81="soulcreeper"][quote:5d17264d81="EagerB0bNerd"]Ook mooi, de [url=http://www.xtrememac.com/audio/speakers/tango.php] xtrememac tango[/url] mét remote en hij laadt je iPod ook op.[/quote:5d17264d81] dat doet de nieuwe iPod Hi-fi toch ook? opladen en je krijgt er ook n remote bij.[/quote:5d17264d81]

precies, alleen kost de tango een stuk minder, en ziet ie er beter uit (maar dat is voor iedereen verschillend)