Goedkope lightning naar ethernet adapter, waar te vinden?

Hoi,

Weet iemand waar ik voor een redelijke prijs een lightning naar ethernet adapter kan kopen? Heb er één van Belkin gezien, maar die is €99 en dat vind ik toch best prijzig.
Alvast bedankt.

Hier of hier bijvoorbeeld en in China voor een tientje. Een beetje WiFi verbinding is sneller dan zo’n 100 Mbps adapter, dus ik ben wel benieuwd waarom je dit zou willen?

@ McPim Het is voor m’n opa. Hij heeft sinds kort een iPad, maar in verband met straling hebben ze alles bekabeld en geen wifi. Ja, dat bestaat ook nog. ?

Prachtig ?.. Nou dan zal die snelheid ook wel meer dan voldoende zijn!

@Mcpim dat denk ik ook. Ga er eens naar kijken.

@gemstone

Hier bij Amazon voor 2 tientjes te koop, ze hebben er nog meerdere… Mag je ook gratis terugsturen wanneer het niet goed is (België)…

RJ45-Ethernet-LAN-Netzwerkadapter für Phone / Pad, Ethernet-Adapter, 10/100 Mbit / s Hochgeschwindigkeit, Unterstützt OS 10.0 oder höher für Phone X / 8/8 Plus / 7/7 Plus / 6s / 6s Plus & Pad (Weiß) https://www.amazon.de/dp/B07TPH9YNN/ref=cm_sw_r_cp_api_i_wkTzDb2YK13HA

@WoutVanh dankjeweel! Heb er net één besteld bij Bol.com. Mijn Engels/Duits is nogal om te huilen, dus Amazon is al geen optie. ?

Niet dat ik het nodig hebt, maar werkt dat echt op een iPad/iPhone?

@Pivni Pes Sinds dit jaar schijnt het een stuk verbeterd te zijn, dus ben benieuwd.

Anders zouden ze waarschijnlijk niet verkocht worden hè (duhh ?)? Je krijgt zelfs een ‘Ethernet’ menu in je settings zodra je zo’n adapter aansluit. Ik weet natuurlijk niet of zo’n tientjes ding net zo goed werkt als een dure, maar het lijkt (reviews) van wel.

@McPim Bij die adapter die je mij hebt aangeraden op Bol.com staan helaas geen reviews, maar de rest van het product ziet er prima uit, dus we wagen het er gewoon op.

Hebben ze bij opa thuis ook geen radio, TV, verlichting, ramen?

 

https://www.kliksafe.nl/blogs/online-risicos/is-wifistraling-gevaarlijk-voor-je-gezondheid/

 

Doet me een beetje denken aan…

 

WoutVanH op 28 augustus 2019 om 21:15 @gemstone

Hier bij Amazon voor 2 tientjes te koop…


Ja, alleen verzend deze niet naar Nederland. . :wink:

 

@KarelWillem Waarschijnlijk goed bedoelt, maar wij weten gelukkig wel dat wifi niet schadelijk is voor de gezondheid. We hebben het aan mijn opa en oma proberen uit te leggen, maar ze willen er gewoon echt niet aan. Het is hun huis, hun leven, dus als zij het zo willen, is dat voor ons prima. ?