Google adds omzeilen

Vrienden van het goede leven.

Bestaat er software voor safari waarmee ik Google Adds onzichtbaar kan maken?

Regards

Je kunt een standaard banner blocker proberen, maar die helpt enkel tegen plaatjes. De tekst advertenties van Google zijn geintegreerd op de sites en zijn dus niet te blocken. Maar waarom zou je ook, het is een inkomsten bron van de webmaster.eigenaar van de site, die zullen vast een hele goede reden hebben dat ze ze plaatsen.

Ik stoor me er in ieder geval eigenlijk nooit aan en eerlijk is eerlijk, soms zitten er ook nog wel inetrresante links tussen.

[url=http://pimpmysafari.com/plugins/?c=Adblocking]Pith Helmet 2.6.3[/url] denk ik.

[quote:a4f07ee5c4="MauZ"][url=http://pimpmysafari.com/plugins/?c=Adblocking]Pith Helmet 2.6.3[/url] denk ik.[/quote:a4f07ee5c4] Dank je, ik zal als ik thuis ben ernaar kijken.

[quote:a4f07ee5c4=“buxx”]Je kunt een standaard banner blocker proberen, maar die helpt enkel tegen plaatjes.
De tekst advertenties van Google zijn geintegreerd op de sites en zijn dus niet te blocken. Maar waarom zou je ook, het is een inkomsten bron van de webmaster.eigenaar van de site, die zullen vast een hele goede reden hebben dat ze ze plaatsen.

Ik stoor me er in ieder geval eigenlijk nooit aan en eerlijk is eerlijk, soms zitten er ook nog wel inetrresante links tussen.[/quote:a4f07ee5c4]

Sommige site zitte helemaal vol van die adds en dan komt zo’n app goed van te pas.