Google Earth van groot gebied

Goedenavond,

Ik zoek een afbeelding van Google Earth (of eigenlijk gezegd: satelietkaarten) van een groot gebied rond het centrum van Delft, maar deze moet wel zijn in de hoogst beschikbare zoom stand. Ik heb een 12" laptop en het probleem is dat Google Earth, wanneer ik in de hoogste zoom werk, uiteraard nog maar een klein gebied toont. Nu wil ik én een groot gebied getoond hebben en wil ik deze in hoogste zoom beschikbaar van Google Earth. Dit om in illustrator mee te werken. Weet iemand of er een manier is om, als plaatjes bestand, een groot gebied van Google Earth te krijgen. En dan het liefste zonder afzonderlijke screenshots te nemen en de aan elkaar te plakken. Misschien dat er een manier is om in een groot uitgezoomd gebied aan te geven welk gedeelte je wil hebben en dat hij deze dan download op je pc in de verste zoom?

Alvast bedankt,

Roel

Dat kan niet zonder meer, want de satelietbeelden zijn copyright beschermd (zie ook onderin het beeld het copyright). Voor Nederland maakt Google Earth gebruik van [url=http://www.aerodata-surveys.com/]Aerodata (in België)[/url], maar ook [url=http://www.idelft.nl/nederlands/index.htm]iDelft[/url] (in Delft) kan dit soort beelden op bijna elke gewenste resolutie leveren. Hier hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan.

Groet,
Job

Daar ben ik ook wel benieuwd naar. Lang gezocht, teleurgesteld en toen maar 80 images gemaakt en aan elkaar geplakt. Zorg er wel voor dat je de hoogte onthoudt, in het geval je per ongeluk uitzoomt :wink:

Allereerst dank voor de replies.

Dat wordt plakken dus ben ik bang.

Ik hoopte dat iemand een programma gemaakt zou hebben die dit screenshot maken en aan elkaar plakken automatisch zou kunnen. Ik ben helaas niet thuis in programmeren, maar het lijkt me niet onmogelijk zoiets te maken.

Inderdaad, kijk hier maar eens: [url=http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?t=59127]Programma om panorama's te maken[/url].

Software: http://echoone.com/doubletake/