Google zoekt niet naar mijn naam.

graag wil ik dat wanneer iemand mijn naam intikt, deze in Google naar voren komt. wat ik ook voor tekst in mijn home page schrijf, het komt niet naar voren als ik Google laat zoeken op deze woorden. site gebouwd in GoLive CS meta tags zijn voldoende aanwezig.

wie weet de oplossing?

Heb je je site aangemeld bij google?

[b:e0edd9291b]tip 1][/b:e0edd9291b] Heb geduld. Ik ben overal te vinden - voor het grootste deel via pagina's die er héél lang op staan. Ook als je je aanmeld bij een zoekmachine is je site niet meteen bij ze opgenomen.

[b:e0edd9291b]tip 2][/b:e0edd9291b] Open een weblog bij Blogger (indexeren aanvinken) en publiceer regelmatig. Blogger is geloof ik van Google. Hoe dan ook; soms is iets dat ik gister heb geplaatst op een weblog vandaag al terug te vinden via google!

[quote:69e46324fb="Cro"]Heb je je site aangemeld bij google?[/quote:69e46324fb]

hoe meld ik me aan dan?

[quote:8d826f4241="guus"] hoe meld ik me aan dan?[/quote:8d826f4241]

:evil: bij yahoo :stuck_out_tongue:

Op de google pagina staat een link "alles over google" darmee kom je op pagina waar je onder andere url toevoegen/verwijderen aantreft.

voor de serieuze meedenkers: ik dacht dat Google op de inhoud zocht en namen van websites

Je hoeft je niet aan te melden bij Google. Google is een vervend internet bezoeker, dus als jouw site op een andere site gelinkt staat komt het vanzelf goed.

Misschien is dit wat: [url=http://www.webmasterworld.com/forum3/17068.htm]KLIK[/url]...

[quote:c8867eba5c="guus"]voor de serieuze meedenkers: ik dacht dat Google op de inhoud zocht en namen van websites[/quote:c8867eba5c] Is ook zo. Maar dat gaat gewoon niet zo snel als jij zou willen.

Google kijkt toch naar het aantal links vanaf andere websites? Gewoon even dit draadje volspammen met links dan. :P Misschien kun je het ook in je onderschrift zetten.

En vanaf je ertussen staat, krijg je hem dagelijks op bezoek. Hij schijmt dan alle pagina's af en indexeert alles wat hij tegenkomt.

Wat is je site ? Dan kunnen we eens kijken wat er mis aan is.

Zet je website in je profiel bij homepage en als onderschrift op MacOSX :wink:

[quote:30e62d6c1e="bartvdpoel"]Wat is je site ? Dan kunnen we eens kijken wat er mis aan is.[/quote:30e62d6c1e]

sportfoto-ps.nl

je kunt je meta-tags wel aanpassen.. bv:

[code:1:33efe9ee9e]
<title>Hier je titel</title>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
<meta http-equiv="pragma" content="no-cache">
<meta name="keywords" content="Hier je keywords">
<meta name="description" content="Hier een beschrijving">
<meta name="robots" content="all">
<meta name="author" content="Je naam en evt copyright-info">
<meta name="revisit-after" content="14 days">
<meta name="classification" content="Photography">
<meta name="distribution" content="Global">
<meta name="rating" content="Safe For Kids">
<meta name="language" content="nl">
[/code:1:33efe9ee9e]

Google doet toch niet aan metatags? Het kijkt alleen naar wat je in je html pagina aan tekst hebt staan.

[url]http://www.google.com/search?q=%22Guus+van+Goethem%22[/url] Volgens mij zie ik hem toch echt op nummer twee staan. Nu alleen nog zorgen dat ie op nummer 1 komt... Als je maar vaak genoeg je naam laat vallen in combinatie met de link naar je website gebeurt dat vanzelf... Zo hebben ze ook dat "raar kapsel" geintje uitgehaald met minister balkenende (zoek er maar eens naar...) [url=http://www.sportfoto-ps.nl/]Guus van Goethem[/url] (Maar niet gaan spammen... daar maak je vijanden mee...)

@jesper
idd Google slaat de metatags over.
MSN Search gebruikt ze wel…

Vergeet gewoon Google. Altavista en Yahoo hebben inmiddels meer pagina's geindexeerd en betere zoektechnologie, niet dat TMF gedrag (wie is het populairst) van pagerank. Zeker Altavista biedt echt goede boolean mogelijkheden om zoekresultaten te beinvloeden. Trouwens, sinds ik een kritisch verhaaltje op mijn site over Google heb geschreven ben ik bij Google met stip gestegen :P

[quote:69fa2abf55="kaydie"][url]http://www.google.com/search?q=%22Guus+van+Goethem%22[/url] Volgens mij zie ik hem toch echt op nummer twee staan. Nu alleen nog zorgen dat ie op nummer 1 komt... Als je maar vaak genoeg je naam laat vallen in combinatie met de link naar je website gebeurt dat vanzelf... Zo hebben ze ook dat "raar kapsel" geintje uitgehaald met minister balkenende (zoek er maar eens naar...) [url=http://www.sportfoto-ps.nl/]Guus van Goethem[/url] (Maar niet gaan spammen... daar maak je vijanden mee...)

@jesper
idd Google slaat de metatags over.
MSN Search gebruikt ze wel…[/quote:69fa2abf55]

klopt op nr 2, sinds vanmorgen door allerlei adviezen van jullie o.a.
tot gisteren lukte het maar niet.

hartelijk dank vrienden!