GraphicConverter

Ik heb een reeks foto's (jpg) maar ik zou ze allemaal willen reduceren tot max 180kb omdat ze op internet komen... wel met graphicConverter is da heel simpel maar ik zou, omdat het er nogal veel zijn, het automatisch willen laten doen. Kan dit? Wie weet raad?

alvast bedankt!

Met iViewMedia Pro gaat het wel bijzonder simpel.

ik zoek het eens op....

Of probeer freePhotoConverter 2 eens. Slechts 620 Kb en sneller gaat echt niet.

Zie mijn onderschrift om te downloaden.

PhotoShop Elements kan dit volgens mij ook, en dan zullen de "grotere versies" het ook wel kunnen denk ik?

freePhotoConverter werkt inderdaad echt als een speer zeg!

Je kan altijd het command line programma ImageMagick gebruiken. Daar zit een proggel convert bij en daar kun je heel snel reeksen foto's mee bewerken. Echt een aanrader.

http://www.imagemagick.org/

Volgens mij (ten minste als je GC hebt geregistreerd :wink: ) kan je voor zowat elke handeling een Batch opdracht op een gehele folder laten uitvoeren. ( :apple:-m en dan op batch klikken).

succes!

die van lucas vind ik wel fijn

Alles lukt prima met freephotoconverter, ik ga het daar bij houden. Nog een vraagje... kan je ook een van een groot aantal foto's de naam veranderen?

Probeer dan het broertje van freePhotoConverter 2 : PhotoExpress. Deze laat tegelijkertijd ook de naam veranderen plus nog wat extra functies. Deze werkt bovendien nog wat sneller dan freePhotoConverter 2. Beide zijn te downloaden op http://home.hetnet.nl/~gijsraggers