Gratis forum

Hoi,

Mss stom vraagje, maar zowat alle forums lijken enorm op elkaar!
Kan je die ergens gratis vinden?

Zoja, waar vind ik een goed dat mss een beetje op dit lijkt?

kijk eens onderaan de forumpagina's

kijk op [url]http://www.phpbb.com/[/url], daar kan je een gratis forum downloaden en op je webruimte zetten. Je hebt dan wel php en mysql nodig.

Al deze forums zijn over het algemeen gemaakt PHPbb, dat je op deze website kunt vinden: http://www.phpbb.com. Succes ermee! Mocht je dit forum willen draaien, moet je PHP installeren op je webserver en een en ander configureren. Dit is goed te doen!

Succes!

Edit:
Jammer, je was net sneller!

En door wat te spelen met de stylesheet, kan je zelf het forum een nieuw uiterlijk geven.

Maar die je daar kan downloaden zijn in het engels! Is het niet in het nederlands te krijgen?

[quote:6313936469="DEform"]Maar die je daar kan downloaden zijn in het engels! Is het niet in het nederlands te krijgen?[/quote:6313936469] Je kunt de taal instellen.

[quote:49a0aef2a3="macpro"][quote:49a0aef2a3="DEform"]Maar die je daar kan downloaden zijn in het engels! Is het niet in het nederlands te krijgen?[/quote:49a0aef2a3] Je kunt de taal instellen.[/quote:49a0aef2a3] op de site bij download effe naar beneden scrollen... dan zie je taal modules...

dat download je ook en zet je in de correcte mappen (er zit wel info bij)
in de map languages en etc

phpBB vind ik niks. Alle phpBB forums lijken op elkaar (dit forum wel minder), en het kost heel veel moeite om het er netjes uit te laten zien.

Ik raad je PunBB aan. Dit is een heel simpel en snel forum, en het is makkelijk aan te passen.

De gemakkelijkste vind ik [url=http://www.xsbb.nl/]xsBB[/url].

[quote:4806e78598="à la Mac"]De gemakkelijkste vind ik [url=http://www.xsbb.nl/]xsBB[/url].[/quote:4806e78598] Dat is gewoon phpBB, en heb je dus weer gewoon een forum wat op 90% van de andere forums lijkt.