Grootste onhandigheid Philips Hue verleden tijd dankzij deze gadgets

De lampen van Philips Hue verlichten je huis als een baas, maar het is…

Dit topic dient als reactie-hub voor bovenstaand artikel. Via dit topic kun je op het artikel reageren. Je reactie wordt ook automatisch onder het artikel op de website getoond.

Natuurlijk nog steeds een oplossing dat wanneer toch de schakelaar is uitgeschakeld aan de wand deze knoppen niet werken. Daarnaast staan de knoppen natuurlijk totaal niet bij de rest van het schakelmateriaal. Dus de basis knoppen van Philips veranderd deze onhandigheid niet tenzij je de bedrading achter de schakelaar doorlust of afplakt. Losse knoppen raak je snel kwijt en liggen toch vaak in de weg.

Optie kies voor Friends of Hue switches. Aanschaf is hoger maar kan wel opgenomen worden in je huidige schakelmateriaal. Of zet een actor achter je schakelaar, zo heb je het beste van beide werelden.

Jullie vergeten de beste en onzichtbare gadget. De Hue Wall Switch module. Hiermee heeft een bezoeker geen enkele moeite omdat hij de schakelaar op de gebruikelijke wijze bedient en de verlichting reageert zoals verwacht. Het voordeel voor jou is dat je scenes kunt wisselen met dezelfde schakelaar, en als je de schakelaar vervangt door een drukknop van jouw favoriete merk, kun je ook nog eens dimmen.

wat een onzin, als dat het echte probleem was dan had die specifieke gebruiker al lang de Philips Hue wandschakelaarmodule gekocht. Echt auteur doe ff je huiswerk en typ niet zomaar wat er van je gevraagd wordt.

We hebben de Hue Tap i.c.m. plafond ledspots in de keuken en een lichtstrip onder de zelfgemaakte tv kast. En ja het werkt grappig maar…he kan bijna niet de keuken en de strip apart dimmen, behalve als je 1 unit apart aanzet, dus b.v. de keuken. Dat had ik niet verwacht en is dus ook een flinke misser van philips vind ik, als je alles zou moeten bedienen met 1 device zou je ook de mogelijkheid moeten hebben om alles apart te dimmen. Dus alles maar weer via de telefoon met de ap, dat werkt wel