Gta San Andreas mods.

Hey allemaal,
Ik heb Gta San Andreas gekocht op de app store voor mac.
Maar ik wil er graag mods op, dus ik had zo'n mod installer gedownload maar als ik een mod installeer dan heb ik hem niet.
Dus weet misschien een van jullie het?
Zo ja, Bedankt.

En weet ook iemand misschien hoe ik texture packs op minecraft(SP) kan zetten?

Maak wel eerst even een back-up, want zo'n mod heeft er bij mij vaak genoeg voor gezorgd dat de hele game niet meer opstartte. Met die Mod Installer (SAMI?) moet het gewoon lukken, toch? Je moet de locatie van het spel even op een aparte manier aanwijzen, dat weet ik nog wel. Ik heb hem zelf helaas niet meer, dus ik kan het even niet nakijken. Was iets van users/applications/gtasanadreas/contents/MacOSX/transgaming/c_drive en dan nog wat. :sarcastic:

Dankje, nee hij doet het niet met sami want ik denk dat er iets op zit dat er geen mods op het spel kunnen.

hoe je minecraft texture packs op mac installeert staat hier: http://www.minecraftforum.net/topic/37295-how-to-installing-texture-packs-the-complete-guide/

Zo ver ik weet willen de meeste MOD's niet installeren. Ik wilde bijvoorbeeld een KITT mod installeren waarin heel veel veranderingen in zaten, dat werkt blijkbaar niet. Ik kreeg alleen auto skins aan de praat via SAMI.

Oke echt bedankt ik ga nu even kijken of hij het doet.:lol:

Ik vind geen enkele gta nog terug in de mac app store, blijkbaar zijn deze verwijderd? iemand meer nieuws hierover? grtz

Klopt, scherp! Hier een bericht van een Franse website:
[url=http://iphonesoft.fr/2012/02/20/grand-theft-auto-retire-du-mac-app-store]http://iphonesoft.fr/2012/02/20/grand-theft-auto-retire-du-mac-app-store[/url]

Waarschijnlijk om een bug of iets dergelijks. Ze komen vast snel weer terug, was toch één van de best verkochte games uit de Mac App Store. :)

Nog leuker is SA:MP. San Andreas Multiplayer... Helaas alleen Windows....

@ndunsbergen

Er zijn een paar mensen die SA:MP aan de praat hebben gekregen met WineSkin etc. Maar zo ver ik kon lezen op een forum werkt dit alleen als je een 'bepaald' deel van de Windows versie van GTA SA overzet naar de Mac. Je hebt duse SA:MP nodig, WineSkin, GTASA Mac + PC en dan zou het moeten lukken..

Volgens mij is dit hem: http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=281153