Halo

hallo weet iemand waar je Halo kunt kopen, ik heb een rondje gebeld en nog niet kunnen vinden???

ilja :roll:

o.a. in de apple store

http://store.apple.com/Apple/WebObjects/nlstore.woa/91509/wo/Ch6zfNAb0Rvt2oZP57Fq0iIvG2I/2.3.0.5.10.3.13.13.0

[quote:f34c5b4e51="colpolyp"]o.a. in de apple store

http://store.apple.com/Apple/WebObjects/nlstore.woa/91509/wo/Ch6zfNAb0Rvt2oZP57Fq0iIvG2I/2.3.0.5.10.3.13.13.0[/quote:f34c5b4e51]

lekker stom van mij niet aangedacht

bedankt ilja

Echt een geweldig spel voor de kerstdagen ... ook te bestellen bij MacKa (www.macka.nl), da's waarschijnlijk sneller dan de AppleStore :mrgreen:

Dat zal het wel zeker, want mijn ervaringen met de Apple store zijn heeeel slecht. Nu ik heb dit spel al bijna uitgespeeld en had het met visa besteld bij : http://www.macorama.com/ Ik heb dit en nog enkele spellen besteld op de woensdag avond en de vrijdag morgen is het pakje al binnen gekomen. En ik moet zeggeb Halo is gewoon kei goe. Straks komt er een review van op mijn sitje http://users.pandora.be/macfreak/ Veel plezier nog ;-)

Ik ben trouwe lezer op jouw site:D

Leuk om dit te mogen vernemen ;-)

[quote:e3ac68b248="Zorcky"]Dat zal het wel zeker, want mijn ervaringen met de Apple store zijn heeeel slecht. Nu ik heb dit spel al bijna uitgespeeld en had het met visa besteld bij : http://www.macorama.com/ Ik heb dit en nog enkele spellen besteld op de woensdag avond en de vrijdag morgen is het pakje al binnen gekomen. En ik moet zeggeb Halo is gewoon kei goe. Straks komt er een review van op mijn sitje http://users.pandora.be/macfreak/ Veel plezier nog ;-)[/quote:e3ac68b248] Toen ik Deus Ex bestelde via apple store had ik die na 4 dagen al. Nu ja het is waarschijnlijk ook te zien wat ze allemaal van bestelleingen hebben.

Jep alles gaat goed zolang ze leveren wat je besteld hebt maar als het fout gaat, wel dan gaat het goed fout, je moet maar eens bij Apple dan aan de goede contactpersoon geraken om dit recht te zetten. Nu tussen haakjes, mijn ervaringen zijn dan wel over hardware en dan eigelijk hardware niet van Apple zelf. Maar toch weerhoud het me om daar nog iets te kopen. Sorry Apple, je kunt niet in alles de beste zijn.

halo is een super spel!!!

op de Xbox vind ik hem mooi,.. maar ik vind hem op de mac toch zwaar tegen vallen!!

Ik kan me niet voorstellen dat het voor Mac minder is dan voor op X-Box tenzij je systeem maar voldoed aan de minimum systeemeisen?

Ik speel Halo op een iMac 700Mhz, 640Mb en dat gaat als een speer :lol: :lol:

hij speelt wel snel, .. maar ik vind hem er gewoon niet uitzien op mijn G4 dual 500 met radeon 8500 (64MB) en op mijn 1Ghz Powerbook met 32MB Geforce 5200 ziet hij er net zo crappy uit..

heb hem ook bij een vriend uitgeprobeerd op zijn G4 dual 1,25 en daar precieshetzelfde,… dus aan de specs zal het niet liggen,… ze komen er alledrie boven!

Als ik de readme file mag geloven ziet het spel er pas echt "goed" uit als hem draait met een Radeon 9600, 9700 of 9800. Helaas heb ik die ook niet... Maar het spel blijft leuk, ook al heb je niet de allerbeste graphics.

Met een Geforce Ti met 128 aan boord is dit ook mooi, alleen soijtig dat de FSAA nog niet werkt. Ik kan me echt niet voorstellen dat het op een xBox mooier lijkt.

Weet iemand of er ook cheats zijn voor Halo, ik weet het is slap maar ben wel benieuwd. Ik heb het niet kunnen vinden op het net.

Ilja :roll:

Het heeft wat zware systeem eisen, en ik vind UT2003 mooier.

[quote:bd9acdf79e="bijker"]Weet iemand of er ook cheats zijn voor Halo, ik weet het is slap maar ben wel benieuwd. Ik heb het niet kunnen vinden op het net.

Ilja :roll:[/quote:bd9acdf79e]

Er bestaan geen cheats voor Halo, heb je ook niet nodig vind ik, ben nu bij de “Final Run” aan het einde van het spel :lol:

Ik heb een iMac 700 MHZ met een GeForce 2 MX 32 MB VRAM en 512 MB RAM... weet iemand of dit genoeg zal zijn om Halo soepel te draaien?