Hardnekkig printprobleem ...

Hallo,

We hebben hier een QuickSilver G4 800 met 512 MB en Tiger … 10.4.2
Maar deze machine blijft weigeren te printen … de cups demon blijft gekilled worden bij een printopdracht…
Wat hebben we al geprobeerd :

  • permissie
  • print repair
  • clean install OS
  • Andere HD
  • Andere netwerk aanlsuiting

Voor de rest doet de machine het prima …

RARA wat kan dit zijn ?? een machine voor bij het grof vuil // Macmuseum …

Wie heeft nog een idee …
En ja de printers hebben het een week of twee gedaan op deze machine … Sgterker nog vanmorge deed die het nog … :cry: :cry: :cry:

Dank voor het meedenken …

Probeer de printer eens aan de Mac Mini of een van de anderen..(onderschrift), dan weet je zeker of het niet aan de printer ligt dat ihj het niet doet. De keren dat hij het wel deed, kunnen namelijk toeval zijn...

Het is op mijn werk ... 35 andere machines printen op de zelfde manier wel ... Dus ben bang dat dit geen oplossing is .. :( Bedank voor de reactie ....

hey

om wat voor printer gaat het??
heb ooit hetzelfde met een xerox gehad, en opgelost

greetzz

Misschien heb jij [url=http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?t=54041&highlight=]hier wel iets aan...[/url]

[quote:e83073e9f2="ateazz"]hey

om wat voor printer gaat het??
heb ooit hetzelfde met een xerox gehad, en opgelost

greetzz[/quote:e83073e9f2]

All printers die we hebben , 3x HP LJ 5000 een HPLJ 4200 en een HP LJ 5500

Hier het condole log stukje … de mcx printer is de printer toegewezen via de server, ook al direct geprobeerd en dan lijft de error het zelfde … Wat is “status 1” voor error …??

I [26/Aug/2005:10:16:03 +0200] Printer ‘mcx_3’ started by ‘’.
I [26/Aug/2005:10:16:03 +0200] Started filter /usr/libexec/cups/filter/cgpdftops (PID 534) for job 6.
I [26/Aug/2005:10:16:03 +0200] Started filter /usr/libexec/cups/filter/pstops (PID 535) for job 6.
I [26/Aug/2005:10:16:03 +0200] Started backend /usr/libexec/cups/backend/lpd (PID 536) for job 6.
E [26/Aug/2005:10:16:03 +0200] PID 536 stopped with status 1!
I [26/Aug/2005:10:16:03 +0200] Hint: Try setting the LogLevel to “debug” to find out more.
I [26/Aug/2005:10:16:03 +0200] Saving printers.conf…

UpDate : De machine vervangen, HD van de oude machne in de neiuwe ... geen enkel probleem .. Dus het systeem is GOED ...

Nou jullie weer … :slight_smile: