Harman/Kardon Soundsticks II woofer vraagje

hoi, ik heb sinds een paar maanden de harman/kardon soundsticks gekregen van mijn ouders, mar af en toe, als ik mijn muziek harder zet (vooral gitaar muziek zoals metal/rock) gaat mijn subwoofer mee zoemen, is er een soort van optimale plek om hem neer te zetten zonder dat je last hebt van die zoem? of moet ik dan gewoon de draaiknop op het woofertje omlaag draaien? want hij staat nu onder mijn bureau, en het is dus best iritant als je elke keer onder de tafel moet duiken om meer of minder bass te hebben, iemand een tip?

De trillingen worden natuurlijk overgebracht. Kwestie van een andere ondergrond proberen. Ik heb ze altijd op zijn laagst staan. Niet te geloven hoe dat doordreunt als dat niet is.

ze staan nu op een houten krukje onder mn bureau, maar als ik em op se laagst zet, dan klinkt het helemaal schel, en ik hou juist wel van bass, maar niet van zoveel dat de rest van de muziek erbij in het niet valt...

Ik heb het op 2 handoeken gezet, en dan valt het nog mee. Anders gewoon een heel klein beetje openzetten, dat werkt ook nog perfect.

Anders moet je de woofer op 2 eierdozen zetten, dat schijnt ook heel goed te werken.

Rick

Deze plugin doet ook wonderen http://www.octiv.com/index.asp?content=iTunes

open zetten?? hoe doe je dat dan? kan ie open?? :o

[quote:48ab0f50d3="KiDo"]open zetten?? hoe doe je dat dan? kan ie open?? :o[/quote:48ab0f50d3]

Met ‘open’ bedoel ik de knop een beetje opendraaien :? :wink:

@speedy, zal die plugin is proberen, ben benieuwd!

edit: Heb de plugin geprobeerd, klinkt wel beter, het klinkt ff wat voller lijkt wel.
Bedankt!

[quote:4ede2d23e7="wjgmspeedy"]Deze plugin doet ook wonderen http://www.octiv.com/index.asp?content=iTunes[/quote:4ede2d23e7]

Alternatieve plugin.