heavymail

In de NRC van gisteren kom ik een bericht tegen over "heavymail". Dit zou een programma zijn waarmee je per email grotere bestanden zou kunnen verzenden en ontvangen. Ik heb het programma inmiddels gedownload ( http://www.heavymail.com/ ) . Maar alvorens het te installeren en te configureren zou ik toch van iemand anders ervaringen met dit programmaatje te horen. Wie? Alvast mijn dank.

http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/26455

probeer ook eens [url]http://www.yousendit.com[/url] Gratis, supersimpel, je hoeft niets op je computer te installeren en je mag tot 1 gig uploaden!

[quote:654f10b8ef="decibel"]probeer ook eens [url]http://www.yousendit.com[/url] Gratis, supersimpel, je hoeft niets op je computer te installeren en je mag tot 1 gig uploaden![/quote:654f10b8ef]

DAs dikke brol probeerde eens een file van 780Mb doortesturen en 8u later was die nog steeds niet over 10% van het balkje (url balk)
Maar als da progje goed werkt ga ik het zeker eens uitproberen :wink:

Yousendit werkte bij mij meer dan behoorlijk

Wel moet je er rekening mee houden dat het natuurlijk niet supersnel gaat als je eigen verbinding geen grote upload heeft. Daarom Hobbes wat is je uploadsnelheid ? 780 mb is namelijk heel wat

yousendit werkt super, wat hobbes hier meldt is dikke brol!

[quote:38af5e2c10="Ludo"]wat hobbes hier meldt is dikke brol![/quote:38af5e2c10]

??? Dikke brol? Wah is dah :o ??

www.yousendit.com werkt perfect...

er zijn er meerdere, google maar eens op [b:2bcc3db645]send large files[/b:2bcc3db645]

Is niets nieuws overigens, dit bestaat al langer.