Help!!!! beeldscherm probleem (kalibratie)

Weet iemand hoe je dit probleem oplost ik heb mijn beeldscherm gekalibreerd met de lacie bleu eye, maar na kalibratie zie ik alles met een roze veeg aan randen en teksten.

Beeldscherm electron22bleu3

m.v.g. Peter Koopman

Ik ken de LaCie BlueEye calibrator en de bijbehorende software niet. Misschien een goed idee om je even te registreren op het Forum van [url=http://www.colormanagement.nl]Colormanagement.nl[/url] en daar je vraag te stellen. Het is de site van mede MacOSX.nl-forummer Eric Koldenhof en er sjokken daar nogal wat kleurspecialisten rond. Wellicht heeft daar iemand kennis van jouw calibratiesysteem.

Succes, Freek.

Ik heb 2 LaCie 22 inch monitoren en de Blue Eye. Het probleem dat je beschrijft ken ik niet. Je zou haast aan een hardware fout gaan denken. Heb je de Blue Eye al op een ander scherm geprobeerd?

[quote:1f754f1b10="veenstra"]Weet iemand hoe je dit probleem oplost ik heb mijn beeldscherm gekalibreerd met de lacie bleu eye, maar na kalibratie zie ik alles met een roze veeg aan randen en teksten.

Beeldscherm electron22bleu3

m.v.g. Peter Koopman[/quote:1f754f1b10]

Ik ken het progje dat erbij hoort niet, maar ik calibreer met de gretag mcbeth eyeone2
Deze meet ook het omgevings licht. mischien dat het bij jou hier aan “licht”.
Het kan ook zijn dast tijdens het kalibreren de screensaver aangaat, dan kan het oog op de monitor niet meer de juiste kleurvlakken meten.
Dus gewoon nog een keer proberen.