HELP!!!!!! BEN NET GESWITCH EN ZOEKT BEELDBEWERKING PROGRAMA

Ik ben net geswitch van pc naar mac (ibook) en ben hopeloos opzoek naar beeldbewerking programa's als photoshop,bryce 3d,poser enz (voor mac os x ) weet iemand waar ik deze kan downloaden of heb je nog een kopietje voor me mail me AUB mijn leven hangt eraan anders heb ik niks aan mijn splinternieuwe ibook (ben namelijk grafish vormgever) liefst in de buurt van eindhoven.................................... :cry: :| :innocent: :apple:

Nog nooit van een "winkel" gehoord?... En ok, als je het echt illegaal wilt, doe het dan misschien een beetje 'discreet'... Ik denk niet dat je op deze manier iemand gaat vinden die wat moeite voor je wil doen.

En als je leven ervan afhangt…?? Dan had je je moeten voorzien voor je je iBook in huis haalde en ook… als je leven ervan afhangt, had je dan geen Powerbook nodig?

Enfin, ik stel me misschien te veel vragen :slight_smile:

Greetz,

Tfmichie

[url=http://www.mailamac.com]hier[/url], [url=http://www.macsupport.nl]hier[/url] & [url=http://www.macwarehouse.nl]hier[/url] kan je [b:0ad28419ab]orginele[/b:0ad28419ab] cd's kopen! Goed He dat dat bij mac ook kan? Is het niet een beetje flauw om Illegale Software te gebruiken als jij als vormgever er lekker omzet/winst mee draait?

Geen oproepen naar illigale software AUB.