HELP: iPod doet het niet meer :(

Wie kan me helpen?

Ik heb gister me iPod laten vallen en sinds dien krijg ik een foutmelding te zien…
Het gaat om deze foutmelding:
[img:3199500885]http://a248.e.akamai.net/7/248/51/610031138150805/www.info.apple.com/images/kbase/61003/61003_1.gif[/img:3199500885]

Ik heb al van alles geprobeerd. De iPod aangelosten op de PC maar de PC herkent me iPod amper, aangesloten op het lichtnet, ook niets en de menu + play knop ingehouden zodat ie opnieuw opstart maar steeds kom ik niet verder dan de foutmelding.

Als ik met de iPod rammel hoor ik dat er iets los zit. Kan het misschien zijn dat er een stekkertje los zit die op de harde schijf zit aangesloten?

Wie weet er antwoord op? Het gaat om een derde-generatie iPod.

Alvast bedankt!

Volgns mij was dat dat je bestandssysteem kapott is. iPod-firmware herinstalleren. Als je PC je iPod niet herkent herstarte hem dan in disk mode, [url=http://ipodlinux.org/Key_Combinations]zie hier voor de keycombinaties[/url] zie [url=http://www.info.apple.com/kbnum/n61003]hier[/url] voor de oplossing van apple (dus in disk mode gaan en dan firmware herinstalleren)

Wanneer je ermee schud en er rammelt iets dan is er denk ik wel meer aan de hand... Probeer het met de updater maar ik vrees een beetje het ergste. In wurst case scenario kan je hem altijd eens proberen openen.

Succes!

[quote:112fe06380="pietjepuk6546"]In wurst case scenario kan je hem altijd eens proberen openen.[/quote:112fe06380] Alleen doen als garantie is verlopen, anders kan je hem nog gewoon terugbrengen.

zoiets heb ik ook gehad met mijn ipod.

nog heel lang mee geklooid en dat soort dingen maar het hielp niet.
kon er wel een nieuwe hardeschijf inzetten maar dan is het niet zeker als ie het dan wel weer doet…
ik heb mijne gewoon verkocht op internet en een nieuwe gekocht…

iig nog succes

Mijn garantie is al 1,5 jaar verlopen.. dus ik denk idd ook het ergste, omdat ik al die updates al heb geprobeerd etc.

Ik heb ook het probleem met mijn, 3G ipod van 2 jaar oud, dat als ik er mee schud er iets los lijkt te zitten. Alleen bij mij reageert ie nergens meer op ook niet meer op menu>play combinatie ingedrukt houden. Hij lijkt dood... :cry: