Het Geheim van Krumbulu (sciencefiction film, zelf gemaakt)

Hallo allemaal, ik ben bezig zelf een film te maken; Het Geheim van Krumbulu. Het Geheim van Krumbulu is een korte sciencefiction film over een man die wordt ontvoerd naar een andere planeet; Krumbulu. Ik heb tot nu toe alleen een trailer, die is [url=http://www.youtube.com/watch?v=64YuqohVveU]hier[/url] te bekijken.

Wat vinden jullie er van? :smiley:

Groeten,
Niels

Geinig gedaan, maar kan beter. Ff dat schip als die land opnieuw doen want hij land nu in de aarde.. Maar volgens mij hoort hij ook niet in de Lounge meer in Video.

[quote:f69eb0b18c="fr3z"]Geinig gedaan, maar kan beter. Ff dat schip als die land opnieuw doen want hij land nu in de aarde.. Maar volgens mij hoort hij ook niet in de Lounge meer in Video.[/quote:f69eb0b18c] Video gaat over (vragen over) professionele videobewerking, dit is meer iets anders (filmpje laten zien).

En de UFO landt niet in de aarde, het lukte alleen niet erg goed met die zwarte rand, die wordt dunner :roll: :innocent:
[i:f69eb0b18c]edit: hij verdwijnt in de rook :slight_smile: [/i:f69eb0b18c]

Hmm... ik zou de acteurs beter hun werk laten doen.. ;) Maar wel cool gedaan! Mij lukt het niet..

Is de kwaliteit van je camera zo slecht of ligt dat aan youtube? Welke camera gebruik je eigenlijk?

Je hebt trouwens wel zo'n topic waar je je zelfgemaakte filmpjes ik kan gooien alleen weet niet waar dat kreng staat :x .

Even zoeken, dan vind je het wel. En vooral rustig aan doen in dit weer....

Kijk eens hier ;) http://forum.onemorething.nl/viewtopic.php?t=121686&postdays=0&postorder=asc&start=0

[quote:56470d5d24="piddy4888"]Is de kwaliteit van je camera zo slecht of ligt dat aan youtube? Welke camera gebruik je eigenlijk?[/quote:56470d5d24] ik gebruikte eerst een Hi8 camera, omdat we niet beter hadden :roll: Nu gebruik ik een of andere camcorder van JVC (hard disk, redelijk nieuw)

Hij is toch wel breedbeeld hoop ik?

Het lijkt mij dat dit prima in het [url=http://forum.onemorething.nl/viewtopic.php?t=121686]Zelfgeschoten Prachtfilm-topic[/url] kan, daar graag verder...