Het grote "je hebt een PB" topic

Omdat de notificaties hier op OMT niet meer werken, dan maar zo:

 

 

@Night: Je hebt een PB.

TheBigZ!

Dank!!! Ik heb je PB inmiddels ook al bij de buren gelezen. Ik ben je zeer dankbaar. Heb inmiddels het screenshot verwijderd. Nogmaals dank dat je mij op die fout hebt gewezen. Ik weet niet in hoeverre Night hiermee iets van doen heeft, maar bij hem is sowieso erkentelijkheid altijd op z’n plaats!

 

P.s. Dit alles moet voor derden een zeer lastige cryptogram zijn. Dus mag wat mij betreft de boel verwijderd worden, of, als dat niet gaat, “[opgelost]” aan de topic toegevoegd worden.

Nou ben ik toch wel benieuwd wat die PB behelst…

GoeieDag

Vooruit dan maar ? : ik had in deze topic van een paar dagen geleden ( https://www.onemorething.nl/community/topic/knop-gewenste-mail-ontbreekt/ )

een screenshot geplaatst van mijn Mail-boxen, om de de TS te helpen. Ik dacht alle persoonlijke mail-accounts goed te hebben afgeschermd. Ik had daarbij mijn naam in de menubalk vergeten. En TheBigZ was zo aardig mij daarop te wijzen. Deze opheldering geeft rust hè?! ? ??

Oh, dat. Ik hoopte op verborgen drugdeals, pornonetwerken op The Dark Web en dat soort dingen, vervat in een cryptische PB via een crossover naar het andere forum! ?

Ik zag mijn PB ook te laat; @sedikit had het zelf al verwijderd.

Dit “grote je hebt een PB topic” heeft zijn nut dus al bewezen! :slight_smile:

 

We houden het gewoon open voor een volgende PB…