Highlight kleur aanpassen van de knopstijl 'text' in iDVD 5

In iDVD heb ik voor mijn menuknoppen de stijl 'text' gekozen. Nu is de standaard highlight kleur (de kleur die de letters krijgen als deze wordt geselecteerd) rood. Ik zou dit graag willen veranderen in een andere kleur, maar krijg het niet voor elkaar. Voor de andere knoppen (zoals het hartje en de filmstrip) kan ik de bron die je kan aanpassen vinden in de pakketinhoud van iDVD, maar voor de knop 'alleen tekst' dus niet. Wie weet hoe ik dit kan oplossen? Alvast bedankt!

http://discussions.apple.com/thread.jspa?messageID=1172404 http://discussions.apple.com/thread.jspa?messageID=1015336 http://discussions.apple.com/thread.jspa?messageID=1014542

Bedankt! Ik zal het vanavond proberen! :bigsmile:

Ik heb de threads gelezen Yaris, maar het is jammer genoeg niet de oplossing die ik zoek. Ik wil namelijk zelf de RGB waarde van de highlightcolor van een bepaald thema bepalen. Elk thema heeft nu namelijk zijn eigen standaard highlightcolor, en dat moet in de pakketinhoud van dat thema te veranderen zijn. Nu weet ik hoe dat moet voor de diverse buttons (hartje, filmstrip), maar voor de stijl 'alleen tekst' niet, ik kan nergens de bron daarvan vinden.

Inmiddels heb ik een, min of meer, acceptabele ‘work around’ gevonden, en dat is gewoon een thema kiezen die een highlightcolor heeft die het dichts bij mijn wensen in de buurt ligt.
Vervolgens de hele vormgeving van het thema naar mijn wensen aan te passen, en het muziekje van het oorspronkelijke thema over zetten naar het thema met de acceptabele highlightcolor.

Het is niet helemaal wat ik wil, maar wel acceptabel.
Mocht iemand dus nog een oplossing hiervoor hebben; graag!