Hoe .avi samenvoegen met .srt tot één .mp4

Ik heb een .avi bestand en een .srt bestand. In VLC geeft dit een film mét ondertiteling.

Hoe kan ik deze twee bestanden samenvoegen tot één .mp4 voor :apple: TV

Met [url=http://www.bitfield.se/roadmovie/index.html]Roadmovie[/url], [url=http://www.bitfield.se/submerge/index.html]Submerge[/url] of met die [url=http://forum.onemorething.nl/viewtopic.php?t=100985]topic[/url].

gewoon [url=http://perian.org/]Perian[/url] downloaden en in Quicktime de film exporteren naar mp4.

Dan zou ik wel de 1.0 versie pakken, de 1.1 versie geeft de ondertiteling belachelijk grote letters.

unSOUND, Perian 1.0 ondersteunt geen ondertitels.

[img:b7ddc7d0f6]http://img222.imageshack.us/img222/4715/systeemvoorkeurenschermad1.jpg[/img:b7ddc7d0f6]

[quote:23f4927dc1="Yannes"]unSOUND, Perian 1.0 ondersteunt geen ondertitels.[/quote:23f4927dc1] Dat doet het wel degelijk... ik speel hier gewoon films met ondertitels af in 1.0.

Wel vreemd dat die optie (namelijk: "Load external subtitles") in dat pref pane bij 1.0 dan ontbreekt...

In 1.1 kun je de optie dus uitzetten. Dat betekend dus niet dat hij niet in 1.0 niet zit, het betekend alleen dat je hem in 1.0 niet uit kunt zetten. :wink:

Overigens kan het ook nog zo zijn dat 1.0 geen ondersteuning heeft voor losse srt bestanden. Mijn ondertitels zitten gewoon als extra spoor IN het bestand.

Hey unSOUND, gebruik jij Perian??? :P (ik dacht dat dat niks voor jou was)

Ik gebruik het niet als het niet hoeft, maar als je een film in een MKV container hebt, of met een DTS audiospoor, dan moet ik het wel even activeren... Daarna sla ik het op als een MOV film, en kan Perian weer uitgeschakeld worden.

[quote:0b4f608c7a="unSOUND"]Overigens kan het ook nog zo zijn dat 1.0 geen ondersteuning heeft voor losse srt bestanden. Mijn ondertitels zitten gewoon als extra spoor IN het bestand.[/quote:0b4f608c7a]

Dat zal het zijn! :wink:

Gebruik hier Submerge naar volle tevredenheid om een avi + srt samen te voegen om zo een dvd te branden of op mijn iPod touch te zetten. Die paar euro's voor dat programma zijn het hem waard.