Hoe heet het script van dit Forum eigelijk.

Ik zou graag de info willen, waar dit Forum (script) vandaan komt versie, maker etc.

Thanks :finderoud:

zie onderaan elke pagina: http://www.phpbb.com/

ah, ok.

Thanks

Maar het is wel heavy aangepast door Adriaan zodat we allemaal mooie features hebben!

Inderdaad (hier werken we overigens nog met 2.0.6, terwijl 2.0.7 al een tijdje uit is). Het nadeel van phpBB vind ik de veiligheid. Als je kijkt op de website van phpBB zie je dat er toch regelmatig veiligheidsfouten boven water komen drijven (het lijkt bijna wel zo lek als Windows, sorry dat ik het zeg..). Ook als je in [url=http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?f=14&t=182281]dit bericht[/url] kijkt zie je dat je wordt aangeraden ASAP up te daten naar de recenste versie. Maar dat heb ik niet in de hand.

Dus Macosx (leuke gebruikersnaam!), als je niet te vaak kan of geen zin hebt om te vaak te updaten kun je denk ik beter voor een veiliger forum gaan. Maar aan de andere kant denk ik dat je op de website van phpBB niet tekort zal komen aan de hoeveelheid handleidingen. Er zijn zelfs mooie Flash-handleidingen geschreven over hoe je het allemaal moet installeren en hoe het allemaal werkt (weliswaar Engels, maar toch…)

Bedankt voor de uitleg webj :)

:finderoud:

Weet niet of je gelijk hebt qua veiligheid. Het feit dat er security updates komen betekend niet dat de forum-software onveilig is, dat betekend dat er lekker worden gevonden. Bij forum-software waar niet frequent updates voor zijn kan het dus betekenen dat het vol lekker zit.