Hoe installeer ik iSync 1.2 Palm Conduit?

Ik snap er niks van. Imac werkt in principe zo goed dat je vergeet na te denken over hoe dingen werken. Maar nu ben ik de kluts dan ook even kwijt. Ik heb panther opnieuw geinstalleerd met behoud van oude settings. Alleen mijn palm PDA kon ik niet meer iSyncen. Dus iSync 1.2 Palm Conduit gedownload (hier: http://www.apple.com/support/downloads/isyncpalmconduit.html). Domme vraag misschien, maar als ie gedonwload wordt is dat als schijkopiebestand en wordt er niets geinstalleerd. De pkg bevat oo geen activeerbaar bestand. Ik dacht dat met downloaden het bij dit soort bestanden automatisch geinstalleerd werd. In ieder geval kom ik in Hotsync en conduit settins geen mogelijkheid tegen (zoals in de helpfunctie wordt uitgelegd van palm installeren) om isync aan te vinken. Dus is iSync 1.2 Palm Conduit gewoon niet geinstalleerd. HELP!! Wie weet raad? :(

Ik kan hem gewoon activeren. Safari doet t voor me 8) Hij komt alleen wel een beetje langzaam binnen...

Hoe activeer je hem dan? Bij mij is ie in 10 seconden binnen, maar geen installeermogelijkheid. geloof dat dit te moeilijke vraag is. Kom op moderators, specialisten en anders freaks.... :oops:

Heb je al een disk-image die een pkg (een kartonnen doos) gezien, zo ja heb je daar al op gedubbelklikt. Heb je de laatste versie van iSync (ook een pkg) eerst geinstaleerd? En misschien wel het allerbelangrijkste heb: heb je al je computer herstart? Want dat is allemaal nodig. Dus even de volgorde Palm Desktop instaleren, niets invullen. computer herstarten iSync pkg laatste versie downloaden, instaleren. iSync Palmconduit pkg instaleren computer herstarten Dan draait alles zoals het moet, let wel op dat je via de conduit settings een paar aanpassingen doet. Er kan namelijk best niets van adressen of agenda van de palm desktop terecht komen. Dus moet je die conduits apart aanpassen naar > Do Nothing > Make Default (anders krijg je conduit-conflicten en gebeurd er helemaal niets meer.

Dat je pkg krijgt met niets in, is eigenaardig.
Er is een duidelijke handleiding te vinden op de plek waar je ook je conduits haalt.

[url]http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=151052[/url] tips & trucs. Ik heb voor de aardigheid de software ook eens gedownload, er zou een mapje gedownload zijn dat iSync Palm Conduit heet, daarin een pkg, met een normaal functionerende installer. Ik heb zelfs jouw link gebruikt.

Bedankt lieden. Ik vrees dat ik de software maar even opnieuw moet installeren want ik krijg inderdaad geen pakketje om te openen. Er was een conflictje nadat ik de Panthersoftware opnieuw geinstalleerd had. Had iets met palm software te maken. Dus heb er wat uitgegooid. Ik probeer morgen nog even met originele install. disc van palm (ligt op m'n werk) en anders opnieuw alles er op m.u.v. persoonlijke dingen. maar eens zien. Baal er wel van dat ik de taal niet begrijp anders zou het toch te vinden moeten zijn. Thanks anyway.

Er is een nieuwe download te vinden van een nieuwe versie van Palm Desktop.

(na de unistall van Palm desktop is het raadzaam met een zoek functies naar conduit en palm, alles eruit te slopen en weer eens de computer te herstarten)
Maar wees gerust eens het werkt werkt het prima.
(Het heeft bij mij de overstap van Jaguar naar Panther zonder tegensputteren gemaakt.)

[code:1:ad5d1c8787]Verplaatst naar 'Het Os'.[/code:1:ad5d1c8787]