Hoe iPod in auto beluisteren?

Hoe kun je je nummers vanaf je iPod in je auto beluisteren, via je stereo (van je auto)?

Iemand ervaring? Robbie Williams misschien? :wink:

Ligt aan de radio in je auto. Als je een cassete-radio hebt is het het makkelijkste. Je koopt voor €10,- een speciaal bandje met daaraan een draadje met een mini-jack. Die stop je in je ipod bandje op play en je hebt geluid! Zo'n bandje is overal te koop.

Heb je geen cassettedeck in je auto dan wordt het moeilijk. Dan moet je radio over een extra ingand bezitten. Dit moet je nagaan in de gebruiksaanwijzing en dan een stekkertje daarvoor kopen. Heb je dit niet en wel een cd-speler. Dan moet je je collectie toch op cd’s branden.

Een speciaal bandje met daaraan een draadje met een mini-jack is wel hele slechte kwaliteit! Er is een FM-transmitter, hier is ook ooit een artikel over geschreven volgens mij, maar ik weet niet of 't goed werkt.

Het beste kan je volgens mij van een mini-jack -> tulp stekketje hebben en die in je auto-radio stoppen.

Adriaan

Die kwaliteit is niet zo heel slecht. Beter dan wat je van de meeste radio-zenders ontvangt. Maar FM-transmitter is ook een goede oplossing

Cassette bandje hoef je alleen niet op te laden :wink:

Kun je nog autoradio's met cassette krijgen dan? :P

Op [url=http://www.ipodhacks.com/modules.php?op=modload&name=News&file=index/url] deze[url] pagina staat een artikel over de 'iPod In-Car Holder'. Misschien ook leuk voor als je de aansluiting hebt geregeld.[/url]

Sorry dat ik die stomme url codes nu ff niet goed krijg. Ik heb er ook ff geen zin in nu. Volgens mij is hij nu gewoon wel aan te klikken, toch?

Nee dus :twisted: :evil:

Dan maar op de uoderwetse manier:
http://www.ipodhacks.com/modules.php?op=modload&name=News&file=index

Griffin gaat ook komen met de iTrip, een 'iPod FM Transmitter'.

Onderaan op deze pagina:
http://www.griffintechnology.com/products/upcoming/product_preview.html