Hoe krijg ik die rare pop-up weg?

Ik heb een tijdje geleden een extensie gedownload op mijn MacBookPro, het was bedoeld om te zien wie jou heeft ontvriend op Facebook. Na een tijd heb ik het verwijderd (ik weet niet meer hoe) maar ik krijg sindsdien de hele tijd pop-ups rechts boven op de scherm met alerts “Someone has unfriended you” en dan vaak met een valse bericht. En het blijft maar doorgaan. Wat kan ik doen om dit te verwijderen? Volgens mij is het een virus!
Bij voorbaat dank.

Het is geen virus. Het lijkt er eerder op dat je niet alles hebt verwijderd. Kijk eens in de map van je browser (die staat in je thuis bibliotheek of in die map in de map applications support)
Of kijk in de bibliotheek op de root van je HD en dan de map “internet plug-ins”.

Kun je dit nog eens uitvoeren?

http://www.youtube.com/watch?v=sAvGQeW8rYw

Edit: dat is de installer, whoops.

Hier meer info: https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20130318205752AASRfWm

Weet je zeker dat het niet door Chrome komt?

Chrome meldingen uitzetten: http://www.appletips.nl/het-google-chrome-notificatie-icon-verwijderen-uit-de-menubalk/

Het is niet leuk om ontvriend te worden, maar onthoud dat er GEEN EEN; app, extensie, programma, of Facebook app is die dit voor jou kan regelen.
Het zelfde geld voor apps die claimen dat je d.m.v. hun werk kan zien wie je profiel bezoekt. Het is allemaal nep, en meestal zitten er wat nare addertjes onder het gras. Facebook apps zijn bevoordeeld bezig om zo veel mogelijk informatie van je over te nemen.

Ik hoop dat je een oplossing vind… succes!