Hoe krijg je de batterij los van powerbook g4?

Hoe krijg je de batterij eruit van een powerbook g4?

Onderkant zit een schroefje ter grootte van een duppie, deze een kwartslag draaien en hij wipt omhoog. Gebruik wel een kunstof iets om het niet te beschadigen.

moet je ook je batterij terugsturen? De beschrijving herboven is overigens de goede. Succes!!

[quote:e1c63597c6="van-helden"]Onderkant zit een schroefje ter grootte van een duppie, deze een kwartslag draaien en hij wipt omhoog. Gebruik wel een kunstof iets om het niet te beschadigen.[/quote:e1c63597c6]

Bij mijn PB 17" zitten twee schuifjes en geen schroefje om de batterij op zijn plaats te houden. Is dat dan een ouder model of zijn verschillende typen in omloop?

Zelf heb ik een 12" G4 gehad, welke 1 schroejfe heeft, is een okt 2004 model. Mocht RvdSar een 17" model hebben dan weet hij nu hoe die accu eruit gaat ;) check this, [url=http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=88059]17"[/url] [url=http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=86304]12"[/url]

Die PB G4 van mij heeft een schuif, deze is van aug. 2003.

Mijn titanium powerbook heeft 1 schuifje dat je met veel moeite kunt verplaatsen als de batterij al een hele tijd zit.

Ik vind dit een beetje een onderwerp voor mensen die te lui zijn om de handleiding te lezen.

rtfm!

Jippy ik hoef geen nieuwe batterij, en ik ben zo blij over de tip hoe de batterij eruit moest (nooit geweten dat er een uitneembare batterij inzat en ik heb hem pas 3 maanden). Voortaan zal ik het boekje eens opzoeken .... (maar jah ik blijf natuurlijk een blond meisje).

Bedankt Riet :smiley: