Hoesje iPod

Ik wil zelf een hoesje voor mijn iPod maken gewoon omdat ik me verveel maar heeft iemand ideeen hoe ik dat doe? Liever geen sokken ofzo want heb al Ipod sokjes.

Bvd jim

een velletje toiletpapier en dan aan elkaar lijmen met prit-lijm? Licht, praktisch en goedkoop! Nee joh ik denk niet dat het zo eenvoudig is hoor, volgens mij koop je beter zo'n iPod skin. Wat mis je dan aan je sokken dat je een hoesje wilt?

PS: sorry van de flauwe lol, beetje simpel vandaag …

nee hoor kon er wel om lachen, maar ik wil gewoon eens wat anders dan mijn sok voor als ik hem in mijn tas wil doen en als ik hem dan laat vallen (de tas) dat er geen deuken in komen.

Al eens gekeken naar die nieuwe leren hoesjes met vinyl clickweel (rood met zwart geloof ik) die zijn redelijk stevig zo te zien hoor.

ik heb zelf verschillende hoesjes gemaakt; heel makkelijk. van doorzichtig plastic, hier en daar stukje gehaakt (= flexibel en kan in de vorm die je wil). Heb ook een zakje eraan gehaakt (met dun metalicdraad) om die friemelige oordoppies in te doen. Heb een ipod 60 gig en daar bestaan nog geen skins voor http://forum.macosx.nl/posting.php#

en of er skins zijn voor de ipod photo 60gb, gewoon zelfde als 40gb model. Hier liggen een paar iskinnetjes dus het kan zeker hoor!

mmm, zou dus niet passen volgens appleverkopers in den Haag en Rotterdam en niet te vergeten applestore. mmm, jij zegt dus dat het wel past?

[url=http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?t=33145]Kun je breien?[/url]

Hey Sjim, misschien is een iKapotje iets? [img:a4230a02a0]http://images.google.nl/images?q=tbn:JsMB_eHqKsEJ:www.jongerenplaneet.be/clipart/condoom_funny.jpg[/img:a4230a02a0]

lekker flauw maar ik zei dat ik al een iPod sokje heb. dus dat breien laat ik even achterwege...

[quote:f980bbd2cc="snoep"]mmm, zou dus niet passen volgens appleverkopers in den Haag en Rotterdam en niet te vergeten applestore. mmm, jij zegt dus dat het wel past?[/quote:f980bbd2cc]

Officieel wordt de iskin voor de 40 gb niet gemaakt voor de 60 gb. Maar het past wel, ik gebruik een iphoto 60gb en heb daar een blauwe iskin van de 40 gb eromheen zitten. Hij zit misschien niet helemaal naadloos aan de bovenkant maar je kunt gewoon bij alle functies komen. Prima ding.

En anders kun je hier wel heel onderscheidende hoesjes kopen; http://www1.vajacases.com/home_en.html

beetje duur dat wel maar dat is alles waar een i voor staat. Overigens ook altijd de moeitewaard :wink:

mmm, ga die iskin maar eens proberen...bedankt voor de tip :D

is de iSkin geen optie als ik een 20gig iPod heb???

Check hier anders even

http://www.macamsterdam.nl/html/ipod.html

even naar beneden scrollen

Je kunt ook vleeswarenfolie om je iPod vouwen, en met een stevige fohn in de vorm vastsmelten... wel van te voren goed opladen en de dopjes in de plug, want dat kan waarschijnlijk achteraf niet meer.