Horizon tv op iMac

Sinds kort heb ik de Horizon tv box van UPC hier in huis en heb de app op iphone en ipad geïnstalleerd . Dit werkt allemaal prima.
Maar op mijn iMac 27' via Safari naar Horizon tv krijg ik alleen de melding ' Deze video is buiten UPC gebied niet beschikbaar i.v.m copyright-issues. Wanneer ik met hulp van ethernetkabel deze handeling verricht lukt het wel, draadloos dus niet.
UPC helpdesk heeft mij 2 keer gebeld en begrijpt het ook niet, dacht ik via een proxy op internet zit maar is niet het geval.
Ook via een andere browser geprobeerd maar zonder succes tot nu toe. Iemand een idee?

Weet je zeker dat je verbinding hebt met je eigen draadloze netwerk (op je iMac), en niet toevallig die van de buren?

[i]Weet je zeker dat je verbinding hebt met je eigen draadloze netwerk (op je iMac), en niet toevallig die van de buren?[/i]

Jazeker, ik heb mijn eigen netwerk direct van naam veranderd want de UPC dichtheid is hier groot.:lol:

Als je naar [url=http://watismijnip.nl]http://watismijnip.nl[/url] gaat, wat staat er dan allemaal bij 'Internet' (linkerkant)? En dan specifiek bij provider en hostname? (Vanaf de iMac)

Provider: chello.nl
Hostname: dhcp-077-248-176-094.chello.nl
Socket: 49903

(ip adres niet gekopieerd )

[quote=wmtools65 url=http://www.onemorething.nl/community/topic/horizon-tv-op-imac#post-2496098 time=1354700574]Provider: chello.nl

Hostname: dhcp-077-248-176-094.chello.nl

Socket: 49903

(ip adres niet gekopieerd )[/quote]

Is dat via ethernet en/of wireless?

Werd net gebeld door UPC helpdesk en ga nu via de terminal een traceroute commando doen, eentje wireless en eentje met kabel. En dan kijken waar het verschil zit.

tip: bij problemen met UPC maak een twitterbericht aan ipv urenlang in de wacht (telefonisch) te hangen.
je wordt dan vanzelf teruggebeld.

Het is opgelost! Er stond een vreemd DNS server regeltje in het netwerk waardoor hij het verkeer via Londen omleidde. Deze verwijderd en nu werkt het.

Bij jou of bij UPC?

Night op 05 december 2012 #
[i]Bij jou of bij UPC?[/i]

Op mijn Mac thuis. :grin: