Hosting met 70 GB dataverkeer per maand

Voor een online magazine ben ik op zoek naar een host die veel dataverkeer host, voor niet te veel geld. In de aanloop fase zal het dataverkeer wat lager zijn, maar uiteindelijk kan het oplopen tot 70 GB of meer.

Heeft er iemand suggesties, het moet een betrouwbare partij zijn.

Ik zit bij PCextreme, ik kan je zeker vertellen dat het de moeite waard is.

Dit is wat ik vond, is dat een maximum of weet je wat meer Gigabites kosten?

L XL ( € 7,50 P/M )
25GB Dataverkeer?

http://www.bluehost.com/ ?

waw, als die bleuhost geen problemen hebben dan zou ik er toch voor gaan :)

[quote:ea3d7e7150="benj1989"]waw, als die bleuhost geen problemen hebben dan zou ik er toch voor gaan :)[/quote:ea3d7e7150]Ik heb er zelf geen ervaring mee maar ik kwam het van de week tegen, ziet er niet slecht uit... Ik kan alleen niks vinden over extra dataverkeer... Maar tegen de tijd dat ji zoveel verkeer maakt ik het misschien wel interessant om een eigen server aan te schaffen...

Ik zelf zit bij http://www.dreamhost.com/ en ben tevreden. voor 10 dollar per maand heb je 120 GB dataverkeer per maand (en 1$ per GB per maand meer)

Bedankt alvast voor de reacties. Dit zijn zeer betaalbare tarieven!

[quote:e90f9fe213="Onno Groesz"]Ik zelf zit bij http://www.dreamhost.com/ en ben tevreden. voor 10 dollar per maand heb je 120 GB dataverkeer per maand (en 1$ per GB per maand meer)[/quote:e90f9fe213]

Hoe zijn de ervaringen…?? Bevalt het…?? FF nieuwsgierig!! want ze hebben WebDav…

Misschien meer als tip. Als ik jouw was zou ik een host nemen en daarmaa dan meteen contact opnemen over je dataverkeer gebruik, en duidelijke afspraken erover maken.

volgens mij is interconnect ook wel oké!

[quote:fd492cde80="WebJ"]Misschien meer als tip. Als ik jouw was zou ik een host nemen en daarmaa dan meteen contact opnemen over je dataverkeer gebruik, en duidelijke afspraken erover maken.[/quote:fd492cde80]

Daar heb je gelijk in en dat gaan we ook doen. We zijn niet op zoek naar verrassingen.

Ik zit bij [url=http://lunarpages.com/plan2.php]LunarPages[/url]: - 80Gb dataverkeer - 4Gb online storage - zeer betrouwbaar - 17 euro per maand

Ik zit bij [url=http://helderhosting.nl/page_resellers.php?HHSID=e7ee62dcb34d20eca7757db1759dee19]Helderhosting[/url], een resellerpakket kost €25 pm. Heb je 10 GB ruimte en 100GB verkeer en vooral een geweldig goede service, zowel via email als telefonisch.

Even een vraagje over dataverkeer, is dat wanneer een bezoeker op je site komt en een pagina laad? De bitjes en bytjes die daarbij gelezen worden noemen ze dat "DATAVERKEER"

[quote:500ccb777c="yehzap"]Even een vraagje over dataverkeer, is dat wanneer een bezoeker op je site komt en een pagina laad? De bitjes en bytjes die daarbij gelezen worden noemen ze dat "DATAVERKEER"[/quote:500ccb777c] ja simpel gezegd kun je het zo zien. Dus als jou pagina 7kb is en een gebruiker gekijkt de pagina dan 'kost' je dat 7kb dataverkeer. En soms bestaat dataverkeer ook nog uit ftp/mysql/mail-verkeer.