Hosting

Ik ben op zoek naar een goedkope, betrouwbare host voor mijn nieuwe persoonlijke website, wat denken jullie van deze: [url]http://www.thefast.be/[/url]? Anders nog goede ideëen of ervaringen?

Misschien staat hier iets nuttigs tussen:[list:ca0d2ef59d] http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?t=3956&highlight=hosting http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?t=15736&highlight=hosting[/list:u:ca0d2ef59d]

Tip: Ga niet gelijk op het goedkoopste af maar zoek eerst even goed rond op internet en neem desnoods een iets duurdere. Vaak zijn er met goedkope hosts veel slechte ervaringen, neem liever een ietswat duurdere met minder of helemaal geen slechte ervaringen. Ik zit zelf bij [url=http://www.deheeg.nl]deheeg.nl[/url]

Ik heb intussen een tiental mensen www.combell.be aangeraden en ik krijg er geen klachten over.

En ik heb deze vraag nu al zo vaak voorbij zien komen dat ik niet eens zin meer heb er op te reageren. :?

Oeps, nou heb ik het toch gedaan. Probeer de zoekfunctie eens… :sealed:

[quote:e926b91261="iRuben"]En ik heb deze vraag nu al zo vaak voorbij zien komen dat ik niet eens zin meer heb er op te reageren. :?

Oeps, nou heb ik het toch gedaan. Probeer de zoekfunctie eens… :sealed:[/quote:e926b91261]

Ik vroeg raad over een bepaalde host, en indien niemand het wist vroeg ik naar andere ideëen. Niet meer en niet minder omdat ik geen verdere informatie vond over deze firma.

Als je geen zin hebt om te reageren, klik je toch gewoon niet op reageer?

[quote:7516d2914c="iBert"]Ik vroeg raad over een bepaalde host, en indien niemand het wist vroeg ik naar andere ideëen. Niet meer en niet minder omdat ik geen verdere informatie vond over deze firma.[/quote:7516d2914c]

Sorry, je hebt helemaal gelijk. Was niet verder gekomen dan: “Ik zoek een betrouwbare host” en de rest wat bladibla voor me. Zal voortaan eerst het hele verhaal lezen voor ik op [Reageer] kleun…

'k Heb overigens geen ervaring met de betreffende host…

Sorry als mijn reactie wat kwaad overkwam Ruben, maar ik voelde me wat aangevallen omdat ik het eigenlijk voornamelijk over de desbetreffende host had. Even goede vrienden nog steeds 8)

Ik zit bij ladot en dat bevalt me echt uitstekend, heb laatst zelfs een faxnummer gekregen :)

[quote:6643bce376="iRuben"]En ik heb deze vraag nu al zo vaak voorbij zien komen dat ik niet eens zin meer heb er op te reageren. :?

Oeps, nou heb ik het toch gedaan. Probeer de zoekfunctie eens… :sealed:[/quote:6643bce376]

hé komop zeg, het is (blijkbaar) een actuele vraag. Jij hebt ook ooit dezelfde vraag gesteld en je hebt ook dankbaar gebruik gemaakt van de adviezen en ervaringen van anderen.

:slight_smile:

Ik host alles van mij en mijn klanten bij iLibris ( http://www.ilibris.be ).

Ze zijn niet de goedkoopste, maar wel zeer professioneel. Het is een “jong & kleiner” bedrijf, waar de klant nog iets te zeggen heeft. Jong en kleiner is wel niet te merken aan de apparatuur (verschillende servers (mail, sql, apache, backup,…) in een datacenter met diesel, inert anti-brand gas, airco, security,…)

The Fast heeft zijn server in Amerika, dat merk je toch meestal behoorlijk in de snelheid. Ladot is al helemaal een afrader. Zijn niet goed bereikbaar en hebben een slechte administratie.

[b:bea4ff5dfe]TIP: [/b:bea4ff5dfe] Doe van te voren even een search op Google naar je nieuwe Hoster. En kijk of z'n naam niet op sites bovenkomt drijven waar eventuele problemen met ze worden beschreven ofzo.

Op onderstaande link heb ik veel geleerd over bepaalde Hoster’s.
http://www.webhostingtalk.nl/

Sinds kort ben ik zelf WebHoster geworden omdat ik voorheen al 2x gescrewed ben met een paar Domeinnaam-registraties en Hostingpakketten.
Nu heb ik alles in eigen beheer, en dat bevalt me prima. En ik verdien nog een stuivertje extra ook erbij… :wink:

ik heb zelf een paar domeinen bij www.novahost.nl staan en een paar domeinen bij www.aspera.nl niet de goedkoopste.. maar wel goed!