Hosts op iphone

Beste,

Ik ben bezig met een nieuwe website voor een vriend van mij. Ik werk nu op een hosts omdat de oude website nog elders draait. Site is op wordpress gebaseerd, maar nu zou ik dit ook op mijn iPhone willen bekijken. op me mac heb ik een programma geïnstalleerd waarbij ik het IP en de hostname moest invoeren dit was zo gedaan, maar kan dit ook op mobile device?

Gr,

Yannic

Je had ook gewoon de webserver van OS X aan kunnen zetten, PHP daarvoor activeren, en MySQL installeren. Dan kun je de site lokaal op je Mac bouwen en draaien, en vanaf je iPhone gewoon naar http://naamvanjemac.local/~Photovidy/ gaan om hem te bekijken.

Jullie moeten gewoon samenwerken aan de site.

Beide installeren jullie MAMP op de computer, Mac of Windows. Daarnaast installeren jullie ook beide Dropbox en daarin maak je een folder aan genaamd Sites. Deze folder deel je dan met elkaar zodat jullie beide erin kunnen lezen en schrijven.
MAMP laat je daarna de website hosten vanuit je Dropbox sites folder waar je WordPress in installeert en in de browser gebruiken jullie gewoon beide jullie bonjour netwerk adres op elk van jullie devices.

Zie deze video het live reload gebeuren heeft er vrij weinig mee te maken maar hierin zie wel wel duidelijk wat je bonjour netwerk is.

http://youtu.be/YUgH0jlYur0

op me mac… op mijn Mac