Hotmail account toevoegen aan mail

Hoe kan ik een hotmailaccount toevoegen aan mail?

Dat kan je niet ....omdat het niet kan ... ligt aan M$ niet aan jou !

stuur me een PB met je emailadres … krijg je een gmail invite en die heeft wel “mail ondersteuning”

http://www.automagic-software.com/downloads.php

Kijk hier eens

die methode van bartvdpoel ken ik niet ....

Het kan perfect hoor, gewoon de HTTpmail plugin downloaden en een nieuwe account toevoegen met de juiste gegevens, ik doe dit al heel lang en het werkt perfect.

Maar die plugin werkt niet met nieuwe hotmail adressen, heeft Microsoft weer geblokkeerd. En ook oudere adressen worden zo nu en dan geblokkeerd. In ruil voor geld laten ze je weer doen wat je wilt, maar als je niet betaald...

Nee, bannen die Hotmail-handel, en Gmail nemen.

Kleine tip: de zoekfunctie...daar kun je alles vinden over hotmail en mail (zouden zomaar twee handige keywords kunnen zijn :-))

hiervoor moet je pop3 hebben, iets wat je niet bij de gratis accounts van hotmail krijgt. anders moet je volgens mij hotmail plus nemen ofzo.. en hiervoor moet je betalen.. k zeg: gmail!

Even voor mijn duidelijkheid... popmail kan niet met hotmail. In Microsoft Oulook Express (windows) kun je wel http mail versie oid van hotmail installeren.

Kun je met de plugin waar ze het hierboven over hebben met de apple dat nou ook, of toch niet?

Ja, met bovengenoemde [url=http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/18189]pluggin[/url] kun je inderdaad je hotmail openen in mail.app. Of de nieuwere accounts geblokkeerd zijn weet ik echter niet.

Nou, ik heb het geïnstalleerd en ik moet zeggen dat de plugin prima werkt. Had ik ineens ook een prullenbak in de kolom rechts... die miste ik al een beetje. Had ik vast anders kunnen krijgen, maar had 'm nog niet gevonden... anyway, ik heb de gegevens van de server in etc. in een nieuwe account gezet en dan geeft ie aan dat de server niet reageert. Moet ik misschien inderdaad toch iets wijzigen aan de instgellingen bij hotmail online, maar ja, daar kom ik dus niet in.

Voorlopig werkt het dus (bij mij) nog niet. De plugin zelf overigens wel…!