Hotmail adres in Mail

Mijn vraag is of ik mijn Hotmail adres ook kan kopelen in Mail. Kan dit en zo ja hoe?

Vroeger wel, tegenwoordig niet meer. Heb het vorige week ergens geprobeerd met een scriptje, maar helaas. Het kan wel als je Microsoft wat geld geeft.

Als je Hotmail Plus hebt (waar je voor moet betalen) kun je het 'gewoon' instellen. Zo niet kun je met [url=http://www.freepops.org/en/download-osx.shtml]FreePOPs[/url] bepaalde trucs uithalen om het te laten werken, hoewel ik betwijfel of het ook voor Mail werkt (ik dacht alleen voor Opera oid). Hoe het precies in zijn werk gaat moet je even op die site lezen!

@RiFF: vorige week geprobeerd en na alles ingesteld te hebben krijg je van hun server een mededeling dat het een onderdeel van Hotmail is waarvoor je moet betalen. Als je het aan de praat krijgt hoor ik het graag!

Als je even zoekt op "hotmail", krijg je ontzettend veel antwoorden!

Alleen: een antwoord hoeft niet persé waarheid te zijn.

Na wat zoeken kwam ik [url=http://email.about.com/cs/mailplugins/gr/httpmail.htm]hier[/url] Ben het nu aan het instellen.

Ik ontvang mijn Hotmail gewoon in Mail.app. Je moet de httpmail plugin hebben die je via google zo vindt. Daar staat een uitgebreide how-to in.

[b:a72b217466]Incoming mail server: [/b:a72b217466] hotmail.com
[b:a72b217466]Outgoing mail server (SMTP):[/b:a72b217466] httpMail:jouwemailadres@hotmail.com

Succes.

Laat s.v.p. even weten of het werkt.

@Fotosoeper: welk script/progje?

[quote:9ab162fcfe="karf"]Na wat zoeken kwam ik [url=http://email.about.com/cs/mailplugins/gr/httpmail.htm]hier[/url] Ben het nu aan het instellen.[/quote:9ab162fcfe]

Deze dus.
Hier downloaden.

Oké... ik ga zo toch naar m'n moeder, probeer ik het nog een keer. Volgens mij had ik de vorige keer ook dat ding gebruikt, maar toen werkte het niet. Ben benieuwd!

Ok. Zorg in elk geval dat je de juiste mail servers gebruikt. Dan moet het zonder problemen werken.

Succes.

Hij is succesvol geinstaleer. Ook zo'n bundel map aan gemaakt enz.. en in mail alles goed gekozen. Maar als ik hem wil gebruiken (en bijv. zeg: Haal op) dan krijg ik deze mededeling:

[img:d96d03b256]http://img432.imageshack.us/img432/2409/afbeelding1nl8.png[/img:d96d03b256]

Wat moet ik hier tegen doen. Ik wil niet die Hotmail Plus kopen.

Deze werkt wel met de nieuwere hotmail accounts. http://www.macupdate.com/info.php/id/22054

[quote:8733c837bd="digitalguru"]Deze werkt wel met de nieuwere hotmail accounts. http://www.macupdate.com/info.php/id/22054[/quote:8733c837bd] Idd. het werkt (om de post op te halen), lukt het jou dan ook uitgaande post via het hotmail-adres te doen werken?