Hotmail op je iPhone, wie wil dat niet?

Eindelijk is er een goede makkelijke complete tutorial, namelijk hier: http://www.appleminded.nl/2008/09/25/how-to-hotmail-op-iphone/ Het is mij al gelukt! Hoezee

Euh... Izymail werkt maar 20 dagen, daarna moet je dokken. De beste oplossing is gewoon om dat achterlijke Hotmail te dumpen.

uhm ik wil dat niet. Hotmail walgt. pak dan gewoon gmail. kan je ook mee msnen hoor :evil:

Hotmail is gewoon rotzooi.

kwestie van zoeken naar je mail tussen al die reclame.

kies verstandig. kies Gmail

[quote:3e1f4d29e6="Kasperpiano"]Hotmail is gewoon rotzooi.

kwestie van zoeken naar je mail tussen al die reclame.

kies verstandig. kies Gmail[/quote:3e1f4d29e6]

:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

ik wil dat niet. hotmail ouwe troep. kies voor gratis gmail of betaald mobileme :D

Je kan via een truc je hotmail mails doorlaten sturen naar gmail (alle mails die je dan binnekrijgt op hotmail worden doorgestuurd naar gmail). Ik gebruik het al een tijd en het werkt perfect!

Die truc werkt met de sms melding service van hotmail die je moet activeren en direct weer deactiveren, dan hou je de optie om mail door te sturen naar @eendomein.com wat normaal dus niet kan. Op internet staat er best wat over.

ik heb het geprobeerd en het werkt perfect!

Betere oplossing.. stop met dat irritante microsoft service network hotmail gedoe en neem je eigen hosting.. ben je tenminste orgineel 8)

/agree Vai Martino Vai

tja ik heb jaren hotmail gehad heb nu al een tijdje een gmail maar soms komt er nog wel eens een mailtje binnen op mijn hotmail. nu hoef ik niet eens in de zoveel tijd die box te checken maar kan ik gewoon doorsturen! hoef ik hotmail dus helemaal nooit meer te openen! ideaal dus!

E-mail met een échte emailprovider en toch kunnen msn'en in zes stappen:

  1. Open MSN Messenger en exporteer je contacten (eerst je lijst opruimen is een unieke kans)

  2. Exporteer je hotmail adresboek (je kan v-cards opslaan geloof ik) en importeer in Address Book.app

  3. Maak een e-mailadres aan bij een betere provider. Gmail is gratis goed, MobileMe (.Mac) ben ik zelf erg tevreden mee

  4. Ga naar account.live.com en maak een Windows Live ID aan met je nieuwe e-mailadres weer toe

  5. Log met dat nieuwe e-mailadres (Live ID) in op MSN en voeg al je contacten (in één keer) weer toe.

  6. Stel je nieuwe adres in op Apple Mail (en je iPhone) en stuur iedereen even een berichtje dat je een nieuw adres hebt (alle geadresseerden in het BCC veld vermelden is wel zo netjes).

Hotmail was leuk in de jaren 90. Of eigenlijk toen ook niet, want het werkte niet eens fatsoenlijk binnen MS’s eigen Outlook Express! Binnen 15 minuten heb je nu echter een mailprovider die in deze eeuw staat. Die beter integreert met je Mac, en je iPhone, én (just in case) een betere web-interface biedt.

Ik heb een MobileMe (prive), Shared hosting IMAP (zaak) en Exchange (hogeschool) account in zowel Mail als op de iPhone. Werkt als een zonnetje, stuk voor stuk. Hotmail is voor mensen die alleen msn’en.

Je kan ook gewoon je eigen bestaande Mac/Me/Gmail/eigen hosting email gebruiken en gewoon een .Net passport maken: https://accountservices.passport.net/ppnetworkhome.srf?vv=600&lc=1043

Dan kan je gewoon lekker Msnen met je eigen account!

[quote:6ab6bf9d2a="remixed"]Je kan via een truc je hotmail mails doorlaten sturen naar gmail (alle mails die je dan binnekrijgt op hotmail worden doorgestuurd naar gmail). Ik gebruik het al een tijd en het werkt perfect!

Die truc werkt met de sms melding service van hotmail die je moet activeren en direct weer deactiveren, dan hou je de optie om mail door te sturen naar @eendomein.com wat normaal dus niet kan. Op internet staat er best wat over.[/quote:6ab6bf9d2a]

Haha briljant, heb het net ff getest, thanks voor dit! :wink:

lekker nuttig die comments dat hotmail troep is, zuigt en je moet overstappen op gmail.

ik walg van gmail, en gebruik liever hotmail.

bedankt voor de tip, zal het eens proberen.

Ik ben nooit fan geweest van Hotmail. Niet alleen omdat het van microsoft is maar het gewoon onoverzichtelijk was (heb het 3 jaar gebruikt sinds '98). Lang leven een eigen domein voor maar 1,25 :P.

Het kan nu dus ook direct... kost je wel acht euro...

linkje naar store…

misschien spuit 11, (kon er niets over vinden op het forum) maar zonder iets gedaan te hebben,doet vanaf vanmorgen hotmail 't gewoon op mijn iphone..

microsoft mss iets aangepast?

Ik wil het niet...

[quote:bb931ff726="john doe"]misschien spuit 11, (kon er niets over vinden op het forum) maar zonder iets gedaan te hebben,doet vanaf vanmorgen hotmail 't gewoon op mijn iphone..

microsoft mss iets aangepast?[/quote:bb931ff726]

pop3 werkt gewoon nu, ik kan ook met mail op OS X Tiger inloggen :stuck_out_tongue:

Pop3 werkt hier niet. Niet op de iPhone, niet op mijn iMac.. Het account is van midden 2008...