Hotmail verwijderen in Mail?

Ik heb eindelijk "mail" helemaal goed geconfigureerd, werkt prachtig allemaal, op 1 ding na: de status van mijn mailtjes in de online inbox van hotmail veranderd nooit: dat wil zeggen, er komen wel mailtjes bij, maar als ik er eentje via Mail lees en bijvoorbeeld verwijder, dan blijft hij in mijn online inbox gewoon ongelezen netjes in de inbox staan. Iemand enig idee hoe ik in kan stellen (net als altijd kon in entourage) dat hij alles verwijdert wat ik via Mail verwijder?

Alvast bedankt!

zou ik mogen vragen hoe je inhemels naam Hotmail ingesteld krijgt in je "Mail" ? ben er al zo lang mee bezig, maar krij het niet voor elkaar...

[quote:444e4192ee="sanderl"]zou ik mogen vragen hoe je inhemels naam Hotmail ingesteld krijgt in je "Mail" ? ben er al zo lang mee bezig, maar krij het niet voor elkaar...[/quote:444e4192ee]

Ik had een ideale plugin gevonden, iets van httpmail… ik zal wel even kijken voor je of ik hem nog zo snel terug kan vinden! Het was een kwestie van installeren en klaar :smiley:

Volgens mijn downloadlijstje moet dit de link zijn!

http://surfnet.dl.sourceforge.net/sourceforge/httpmail-plugin/httpmail_tiger_1.47a.dmg.gz

http://www.macupdate.com/info.php/id/10842

Wel ff ontopic reageren he!! anders kom ik er nooit uit 8)

Wellicht gebruikt Furia de http mail plugin...

in de mail voorkeuren, accounts, geadvanceerdj of postbusinstellingen vindt je wellicht de juiste vinkjes. Doet hij het dan nog niet, heb je wellicht een hotmail of MSN adres dat te nieuw is. (waar je dus voor moet betalen wil je e.e.a. via een mail programma kunnen regelen)

Houdt ons op de hoogte.

Kan ook een Gmail account van Google aanvragen, heb je meteen 3 Gig aan mailbox ruimte.

Die vinkjes heb ik allemaal al nagekeken en ik heb niet het idee dat het daar bij staat. Ik kan het verkeerd hebben, maar daarom vraag ik het hier ook :)

Google account heb ik niet veel meer aan, zoveel inboxruimte heb ik niet nodig en ik heb daarom met mijn 250mb van hotmail ruim genoeg. Mijn account is ook absoluut niet nieuw (zeker 6-7 jaar oud), dus dat kan hetook niet zijn…

en voor de volgende: Furia gebruikt idd die http-mail plugin! :wink:

Niemand verder??

Hier, helaas ook noegaballen (=niks dus). Een heel oude account, helaas wel op upgrade geklikt vorig jaar (geen hotmail plus), vermoed dat het daardoor niet lukt.

Foutmelding in MAIL :

Kon geen verbinding krijgen met ‘httpmail-account’
Access to Hotmail via Outlook and Outlook Express now requires a subscription. Please sign up at http://upgrade.msn.com

Het zal dus ook een nieuwe gmail account worden hier. Enfin, komt goed uit, binnenkort verdwijnt hotmail toch helemaal. :wink:

Is het niet een simpel vinkje als 'leave messages on server'? In zo'n geval wordt inderdaad je mailtje alleen in Mail verwijderd en niet op de server zelf (dus mail lezen via hotmail.com)