Houder voor externe opslag achter op Macbook scherm.

Beste OMT’ers,

De titel zegt het al. Ik ben op zoek naar een houder om een externe harddisk achter op me macbook te plakken. Niet permanent maar voor als je ergens aan het werk bent.

Ik zoek me rot op Google maar er is niks concreets te vinden en ik heb zoiets toen gezien in een filmpje van een amerikaanse vloggster iJustine.

Heb je een link naar dat filmpje?

Zal mijn niets verbazen dat je gewoon afgeleid was tijdens haar filmpjes en dat je toen bent gaan fantaseren hoe het had kunnen zijn, samen met Justine.

Nee die kan ik niet meer vinden :frowning: ze heeft er zoveel. Heb ook gezocht op ‘‘holder for external hdd on display’’ maar je komt net niet het juiste tegen.

https://m.youtube.com/watch?v=ovjB6dEsSZY

Misschien was het gewoon Duct Tape?

[quote=Shmoo url=http://www.onemorething.nl/community/topic/houder-voor-externe-opslag-achter-op-macbook-scherm/#post-3040724 time=1487763035]Zal mijn niets verbazen dat je gewoon afgeleid was tijdens haar filmpjes en dat je toen bent gaan fantaseren hoe het had kunnen zijn, samen met Justine.
[/quote]

Jij en serieus is ook een paradox he :stuck_out_tongue: maar inderdaad. Even die schwanz erin zag ik wel zitten. Ondertussen het fappen viel me die houder van de harddisk me gewoon op :smiley:

[quote=Shmoo url=http://www.onemorething.nl/community/topic/houder-voor-externe-opslag-achter-op-macbook-scherm/#post-3040741 time=1487764582]https://m.youtube.com/watch?v=ovjB6dEsSZY
[/quote]

Die zag ik ook al voorbijkomen maar dat is wel een beetje hoe het niet moet. Ik heb maar een mail gestuurd naar fabjustine om te vragen wat ze had en wie weet krijg ik antwoord. Ik weet niet eens of het bestaat.

[quote=koen url=http://www.onemorething.nl/community/topic/houder-voor-externe-opslag-achter-op-macbook-scherm/#post-3040742 time=1487764630]Misschien was het gewoon Duct Tape?

[/quote]

Ik heb het al gevraagd aan iJustine, misschien dat het helemaal niet bestaat en ze inderdaad net zoiets als in bovenstaand filmpje heeft gebruikt.

Of bedoel je zoiets als dit:
https://www.tethertools.com/product/rock-solid-lopro-phone-mount/

Twelve South heeft de BackPack. Bedoel je dat?
https://www.twelvesouth.com/product/backpack-for-imac

Oh sorry, je zoekt iets voor je MacBook.