HP 950c - Geen Driver Functies

Ik heb een HP Printer, de 950c. Als ik daarmee wil afdrukken kan dat allen in de standaard modus. Ik kan dus geen foto afdrukken maken want als ik dat doe loopt de driver helemaal vast en kan ik helemaal niets meer afdrukken. Waarna ik dus de driver opnieuw moet aanvragen. Zijn er meer mense die dit probleem hebben? Zijn er ook mensen die hier een oplossing voor weten?

De helpdesk bellen. Geeft goede ondersteuning ook aan macosx tel: 020-6068751

succes

Igor

heb ik al geprobeerd, die zeggen dat ik contact moet opnemen met mijn dealer en die heb ik niet

Mac is Mac and nothing else

Absurd,Hp geeft uitstekende service,ook aan apple gebruikers.

Daarnaast,tja,tis altijd wel makkelijk om dingen in de winkel te kopen,kan je altijd klagen over dit soort dingen.

No dealer,no service!  :D

Check toch nog effe met HP, ik weet dat  de bijgeleverde driver bij het apparaat nogal ruk werkt, en er een latere versie van hp.nl af te halen is, maar die werkt weer niet zo best met 10.1.5....

Nee, het is niet Apple, het is echt HP.

Succes!

P.s. het was het afgelopen tijd toch al een drama met dat apparaat, pas sinds een maand werkt-ie onder XP, met HALF JAAR vertraging… Vermoed dat HP z'n zaakjes stieken niet op orde heeft…

Weet je zeker dat je de laatste drivers hebt geinstalleerd? Zo niet, check [url=http://www.versiontracker.com/mp/new_search.m?productDB=mac&mode=Quick&OS_Filter=MacOSX&search=HP]deze pagina[/url].

ik heb dat met de Epson 740i, de nederlandse driver laat alle programma's crashen en de engelse niet... vreemd niet waar! Ik vat er dan ook geen hole van!

Ik heb hp nogmaals gebeld en het probleem nogmaals uitgelegd, conclusie: Weten ze niet 2 mensen op het kantoor zijn gespecialiseerd in Mac maar die zijn er pas woensdag weer en als ik die wil spreken wordt er 27 euro in rekening gebracht. Andere optie is zelf zoeken op internet.....

Is er helemaal niemand die hetzelfde probleem heeft??

Marc,

Had zelf problemen na upgrade OSX 10.1.5 met mijn Epson 895 met de lager versies <= 10.1.4 waren er geen problemen. Logica geeft dan al aan dat we toch even op de Mac moeten zoeken. Heb toch even contact gehad met de Helpdesk van Epson en zij namen dit probleem proffesioneel op, werd zelf thuis terug gebelt. Helaas hadden ze nog geen directe oplossing dus ben ik verder gaan zoeken en voila, alles werkt nu weer naar wens. Raad je toch aan op de Engelstalige driver te gebruiken daat dit in de meeste gevallen de laatste en met meeste zorg gemaakte versie is. Zie verder — oplossing in mijn geval die ik retour naar de Epson helpdesk (Perfecte en vriendelijke service trouwens) heb gestuurd.

------------- Oplossing -------------------
Geachte heer,

Na opschonen Epson drivers vanuit root login Library/printers/epson heb ik alle plug-ins verwijderd, inlc de USB plug-in. Aansluitend de driver geinstalleerd vanuit wederom root en weer als normal admin ingelogt. Alles werkt nu zodra ik ipv USB ( Standaard binnen OSX en voorheen de gebruikte printer poort) de Nieuwe EPSON USB printer poort selecteer zie bijlage screenprints. Resultaat Printer werkt weer perfect.

Hartelijk dank voor de snelle, vriendelijke en goede service.

Marco Fabus

On 20-06-2002 10:53, "epsonnl@sl.online.de" <epsonnl@sl.online.de> wrote:
>
> Geachte LS,
>
> In dit geval kunt u het beste contact opnemen met onze telefonische
> helpdesk.
> Dan kan het probleem goed besproken worden en de best passende oplossing
> gevonden worden.
>
> Het telefoonnummer is: **********. (Telnr verwijderd)
>
> Met vriendelijke groet, epson support.

Het probleem wat ik heb loopt al vanaf de eerste versie van OSX. In OS9 heb ik wel alle features van het printsysteem. Ik was nog vergeten te vertellen dat als ik de hulpprogramma's van de printer oproep, de driver chrashed.