HP deskjet 695c driver

Ik heb een oude HP 695c Deskjet printer.

Dit ding werkt nog goed en voldoet.

Slechts 1 probleem, HP schrijft maar géén driver voor OS X . Alle andere OS’en worden ondersteunt, iedere fucking versie van Windowws en alles totaan OS 9.2.

Proberen te printen onder Clasic werkt ook niet.

Is er ergens één of andere Wizz die zo’n drivertje heeft geschreven, of kan ik dat ding naar de zolder brengen samen met die 4 dure cartridges die ik nog heb.

als je een netwerk hebt, met windows, kan je vanuit OSX naar Windows printen. Het verdient wel geen schoonheidsprijs maar het werkt wel.

Dat doen ze wel! Wij hebben we maar één HP printer die niet werkt onder Mac OS X en dat was een Aldi model. Maar je hebt inderdaad pech een HP printer te hebben waarvoor er geen Mac ondersteuning bestaat. Jammer. Je kan de printer inderdaad gebruiken via een netwerk als die aan een Windows computer hangt. Hoe dat precies in elkaar zit weet ik niet. Paar dagen geleden heb ik het opgezocht (om zelf mijn probleem op te lossen) maar het was nog niet zo simpel en ik ga het een andere keer proberen.

Misschien heb je hier iets aan [url]http://www.linuxprinting.org/show_printer.cgi?recnum=HP-DeskJet_695C[/url]

en ik weet niet of je een airport hebt, maar dan staat hier ook het één en ander … http://www.macosxhints.com/article.php?story=20030915050404405

Hopelijk heb je er iets aan … succes …