HP psc 750 driver 6.4.3 ellende

Had er al een vermoeden van maar de nieuwste drivers ( 6.4.3)voor mijn HP psc 750 all in one printer doet na enkele uren de vreemdste dingen met je Mac. Jaguar vertraagt na het printen geleidelijk en wordt uiteindelijk onhandelbaar stroperig. Kortom het is HP weer niet gelukt een fatsoenlijke printerdriver te leveren! Weet iemand een oplossing ( voor een leek)?

Kijk eens op de volgende pagina:

http://www.macupdate.com/info.php/id/9979

Meer op:

http://www.linuxprinting.org/macosx/hpijs/

Makkelijker te installeren, en rekent af met al je HP- Communications problemen. Wel eerst je HP-driver de-installeren, en opnieuw opstarten.

Ikzelf werk onder OS 10.2.2

Groet, Lennep

dit heb ik ook gedaan voor mijn officejet G85. Werkt perfect! Alleen de tekst komt iets te hoog op het blaadje te staan...

Gelukt! Inderdaad jammer dat mijn lay out van documenten nu niet helemaal niet meer klopt. Tekst staat iets te hoog. Is hier nog wat aan te doen?

:( Ook ik heb een psc 750 printer, keurig de hpijs drivers geïstalleerd, nu werkt alleen mijn scanner fuctie niet meer.

Wie weet hiervoor een oplossing?

Ik heb contact gehad met de maker van de drivers en hij zou er wat aan doen zodat de tekst wel goed terecht komt...

Dat zou heel mooi zijn want het is van het begin af aan eigenlijk al ellende met HP. Installatie in vorige MacOs versies verliep ook al niet vlekkeloos!

Ik heb nu weer contact gehad met de maker van het stukje software. Hij heeft deze drivers gemaakt en was blij of van mij te horen dat de driver werkte want dit had hij niet getest. Hij heeft mij om de margins gevraagd en deze moet ik door geven als ik ze weet... Misschien moet jij dit ook eens doen daar is hij zeer blij mee en past dan de drivers aan dat ze voortaan goed zijn.

Kijk op http://www.linuxprinting.org/pipermail/macosx-list/

Ik heb geen flauw idee wat de margins van de printer zijn. Hoe kom ik daar achter?

Dat vraag ik me dus ook af :) misschien HP bellen :lol: en bij hun vragen wat de margins van de printers zijn...

We kunnen het proberen :wink:

Ze moeten me toch nog terug bellen dus zeg dan wel even dat ik een nieuwe goede driver heb gevonden maar even de margins nodig heb. Zal het dan gelijk vragen voor jou printer :slight_smile:

Lijkt me geen slecht idee. Als jij dat zou willen doen, heel graag!

Alvast bedankt!