[HTML] nieuwsbrief

Ik heb het me al vaak afgevraagd, maar nog nooit uitgezocht. Hoe maak je een nieuwsbrief die (met plaatjes, tabbellen en links) als HTML wordt gelezen door je e-mail programma. Het vreemde is ook dat als ik een HTML nieuwsbrief forward naar iemand, die louwter textueel wordt doorgestuurd.

Op [url=http://www.markroot.com/solutions/OEnewsletter.html/]deze[/url] pagina wordt een uitleg gegeven, of probeer [url=http://www.maxprog.com/MaxBulk.html/]MaxBulkMailer[/url] voor 30 dagen.

[quote:772551b3fb="Jaap"]Op [url=http://www.markroot.com/solutions/OEnewsletter.html/]deze[/url] pagina wordt een uitleg gegeven, of probeer [url=http://www.maxprog.com/MaxBulk.html/]MaxBulkMailer[/url] voor 30 dagen.[/quote:772551b3fb] Jammer, je éérste link werkt niet...

idd

Bedankt voor de [REQ].

Ik was net op zoek naar een soortgelijke applicatie.

Thanx!

Ra 8)

arneblk [quote:da4ddf6308]Jammer, je éérste link werkt niet...[/quote:da4ddf6308] http://www.markroot.com/solutions/OEnewsletter.html

[url=http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?t=13635]Kijk ook eens hier, het is eerder ter sprake geweest.[/url]

Je hoeft geen Bulkmail of DirectMail aan te schaffen als je de gratis plugin voor Apple’s Mail installeert. Daar kun je hetzelfde mee. Je kunt in je nieuwe mails aangeven of de data plain tekst of html is. Werk geweldig.

Heb dan toch maar een online PHP interface gebouwd die de HTML code genereert en mailt.

Iets meer werk, maar gratis en flexiebeler :slight_smile:

Toch bedankt voor jullie reacties!

MaxBulk is anders wel meer dan een HTML mailsender. Adreslijstjes als tabgescheiden TXT bestanden gooi je er zo in, worden automatisch ontdubbeld. Heet het filetje 'delete...txt dan haalt het die adressen er uit (handig voor bounces). Ik ben er wel gelukkig mee...

Met MaxBulk Mailer Pro wordt die html nieuwsbrief in elke mailclient hetzelfde weergegeven? zit erover te denken om het pakket aan te schaffen maar de probeerversie deed het niet :( Ik wil graag nog wat meer positieve ervaringen met dit pakket horen 8)

Of het overal hetzelfde wordt weergegeven ligt niet aan MaxBulkmaier. Dat is in feite een simpel mailprogramma die een mailtje maakt en verstuurt. Als je er HTML in zet dan zal het niet overal het zelfde uit gaan zien, maar daar doe je verder niks aan. CSS wordt door veel mailclients niet (goed) ondersteund en ook door webmail applicaties niet.

ik heb op versiontracker een probeerversie gedownload van MaxBulk en deze geinstalleerd maar ik krijg het niet aan de praat.. als ik op het MaxBulk icoon druk dan lijkt het of het programma gestart wordt maar er gebeurt verder niets. is niet normaal lijkt me? bekend probleem? ik draai 10.3.3

Bij mij werkt het gewoon... Ook onder 10.3.3 Stuur ze anders eenmailtje. Ze geageren over het algemeen vlot op vragen.

naar aanleiding van deze draad heb ik ook Maxbulk mailer eens getest. ik moet zeggen dat het een aardig progje is, en denk eraan om het ook aan te schaffen :) Voor de prijs moet je het alvast niet laten.....denk ik :innocent: