Http mail alternatief?

het programma HTTPmail gebruikte ik tot vor kort om hotmail te ontvangen op Mail. De versie werkt niet voor Mail 2.0 en daar erger ik me seriues aan. Ik het al een Gmail account, maar ben nog niet volledig geswitshed. Heeft iemand een alternatief voor dit programma?

[quote:4ab998121d]" I am working on an Tiger version of the plugin and once I have the last nasty bug resolved I will be releasing it. As to when that will be I can not say exactly as I'm very busy with both my day job, my university work and preparing for the arrival of my first child :) " [/quote:4ab998121d]

Dit bericht kan je lezen op versiontracker, hij gaat er binnenkort aankomen, alleen is nog niet zeker wanneer :slight_smile:

ik kijk er ook naar uit :smiley:

Ik dacht dat Microsoft het onmogelijk ging maken om Hotmail 'extern' op te halen.... Of is dat alleen voor windows en outlook express?

dat is voor de nieuwe hotmail accounts, als je er al een hebt is dat geen probleem

Hey, dat is nog eens goeie timing. Ik wist niet dat er zoiets als httpmail bestond. Ik vraag me af, werkt het ook met gmail accounts?

Kan ik het ook op mijn eigen webservertje installeren?

Kees Jan

De httpmail is een plugin voor het mail programma in OSX. Je webserver heeft daar niks mee te maken. Dus, nee dat kan niet.

[quote:c237dffb0a="kjkoster"]Hey, dat is nog eens goeie timing. Ik wist niet dat er zoiets als httpmail bestond. Ik vraag me af, werkt het ook met gmail accounts?

Kan ik het ook op mijn eigen webservertje installeren?

Kees Jan[/quote:c237dffb0a]

voor gmail heb je geeneens httpmail nodig, die kan je ook gewoon met pop ophalen, kijk maar een sgoed bij je gmail voorkeuren.

Ik zit achter nogal strikte firewalls bij mijn werkgever. Geen pop3 dus. Vandaar mijn interesse om het via HTTP te doen.

Gmail kan zonder plugins Je kan de gebruiksaanwijzing vinden op de Gmail site