Huisstijl logo en website ontwikkelen??

Beste MacOSX forum leden,

Allereerst wil ik mezelf even voorstellen.
Ik ben Dennis, startend ondernemer en actief lid van www.Higherlevel.nl, dit is een forum die jonge ondernemers helpt in alle vragen die hij heeft.
Aangezien ik een starter ben en nog geen huisstijl logo en website heb (en ook nauwelijks budget) ben ik benieuwd of er hier op het forum wellicht iemand bereid is voor nope, lees weinig mij opgang te helpen met deze graphische toepassingen.
Mijn website hoeft niet erg uitgebreid te zijn, maar wel genoeg zodat mensen kunnen zien wie ik ben. Ik verkoop geen producten, er dienen enkel wat linkjes naar andere pagina’s in te staan en wat graphische ondersteuning.
Omschrijving van mijn bedrijf:

Branche: Innovatie & concepten
Omschrijving: Het commercialiseren, vermarketen en exploiteren van uitvindingen en nieuwe producten voor zowel particulieren als het bedrijsleven. Bestaande concepten uitbouwen naar andere landen.

Zelf was ik al aan het knutselen geslagen maar ik ben er maar mee gestopt, na alle krititek die ik kreeg uit verschillende hoeken…

Ik ben heel erg benieuwd naar jullie reactie.
PS: Wellicht leuk om je porofolio uit te breiden!

Ik zou graag mijn "Portfolio" uitbreiden, maar om voor niks een hele huisstijl + website te maken...

:?
maar toch welkom op dit forum :wink:

Nou ja, met je 14 jaar zit je op zo'n 5 Euro per uur. Dus dat kan toch niet te duur zijn voor Dennis :D

[quote:b252008f6b="vriesela"]Nou ja, met je 14 jaar zit je op zo'n 5 Euro per uur. Dus dat kan toch niet te duur zijn voor AppleFlap :D[/quote:b252008f6b] Tja, maar 5 uur per euro (oeps, andersom) is meer dan helemaal niks.

[quote:e29eeab227="Dennis K"] www.Higherlevel.nl[/quote:e29eeab227]

maarreeh, wat is er mis met de huidige site

Nee, het gaat niet om de website www.higherlevel.nl Ik wilde enkel aangeven waar ik normal gesproken te vinden ben. Het gaat om een website voor een nieuw op te zetten bedrijf. Ik kreeg de tip van een medeforumlid die ik van higherlevel ken, vandaar!!! Ik heb gewoon geen zin om honderden euro's uit te geven voor iets dat voor mijn bedrijf van ondergeschikt belang is. Wel is het belangrijk dat ik een eerste indruk achter kan laten. Tuurlijk hebben jullie gelijk als je zegt iets voor nope te doen, het kan toch zijn dat iemand zijn protofolio wil uitbreiden/opbouwen en ik zit behoorlijk in het ondernemerswereldje, contacten zijn zo gelegd :) .

mmm..., als je me maar niet vraagt om php scripts te schrijven, ik hou het bij designen en html :| (voorlopig, ik ben nog aan mijn php bezig maar nu dus alleen html websites zoals mijn homepage([url]http://www.wouterpostma.uni.cc[/url]))

edit:
(dus als het alleen html, design, en mss een beetje Flash is… kan je me een PM sturen (als je het niet erg vind dat een 14-jarige het doet))

zoek een stagair :evil:

maar voor een gelikte site ben je niet goedkoop uit.
of je moet t zelf leren ontwerpen.

Wat is weinig geld? Als je een budget kan noemen dan kunnen mensen kijken of ze bereid zijn om iets voor jou te maken.

Ik ben niet opzoek naar een gelikte site, wel een basis site, waar klanten kunnen zien wie ik ben!

Dan kom je met een WYSIWYG editor als dreamweaver of freeway al ver.

Niet als je geen verstand van zaken hebt???? Daarnaast wil ik ook een logo laten ontwerpen, ik ben niet zo creatief snap ie :(

Tja, een goed logo-ontwerp komt nou eenmaal niet even in een paar minuten uit de koker rollen... het is ook niet zo vreemd dat mensen daar geld voor vragen, denk ik dan. Maar als je al een berg goede ideeen klaar hebt liggen, moet je vast wel iemand vinden. En als je idd een budget noemt, dan ben je ook al een heel eind opweg :)

Opzich ben ik nooit tegen het helpen van startende ondernemers, je kunt er in de toekomst nog meer aan hebben, afhankelijk of je nu je werk goed doet. Maar het is wel handig om even te weten voor hoe weinig je aan de slag gaat, er gaat in de regel nogal wat werk in zitten; mijn ervaring is dat je van de minst betalende klanten de meeste rompslomp en gedoe hebt... (lees: verschil van mening over smaak, de reden dat je een vormgever niet kunt selecteren op prijs, maar op z'n portfolio!)

Enthousiast geraakt? :wink: PB me maar!

He Dennis, je bent beginnend ondernemer, 26 jaar oud. Lijkt me een serieuze leeftijd, waarop je zelf ook iets te bieden hebt - wat doe je eigenlijk precies, en vooral, wat doe je ZELF allemaal voor niks? Stel iets serieus voor, een ruil van een dienst bijvoorbeeld - een logo en een website: minimaal een week werk met alle gedoe erbij (en dan moet je het simpel houden), dan doe jij een week voor die ontwerper waar jij goed in bent - en ook nog eens met reslutaat he! Ik vind je vraag nogal opportunistisch, vooral omdat je als 'ondernemer' geen tegenprestatie voorstelt. Vraag anders gewoon wat gratis geld bij ING of Fortis of zo... Sorry hoor, maar zo zie ik dat. :wink:

Ik sluit me aan bij de vorige spreker.

Ik had er eigenlijk wel zin in, tot ik dit zinnetje zag staan:

[quote:72a2eef5c9]Ik heb gewoon geen zin om honderden euro’s uit te geven voor iets dat voor mijn bedrijf van ondergeschikt belang is. Wel is het belangrijk dat ik een eerste indruk achter kan laten. [/quote:72a2eef5c9]

De eerste indruk is alles, hé. Als marketing man weet je dat heel goed. Als je dus een goeie indruk wil nalaten, moet je met kwaliteit voor de dag komen, hé. Je moet professioneel over komen, degelijkheid en kwaliteit uitstralen.

Dan kan je geen eenvoudig ontwerpje maken en ff snel op het net gooien, lijkt me. Voor marketingmensen is een site trouwens vrij belangrijk, lijkt me. Er zijn massa’s marketingboys en die willen allemaal zoveel mogelijk boven de massa uitsteken.

Ik vrees dat je je het iets dat ontwerpgedeelte iets te simpel voor stelt.

Trouwens, zoals eerder gesteld: vaak zijn marketingmensen (en pro deo - gevallen) vaak diegenen die blijven doorbomen op heel wat details. Maar als marketingboy kan je toch wel zorgen voor een handige aanpak met reclame en zo, hé. Waarom help je het jonge talent dat je logo en site gaat ontwikkelen niet wat met marketing? Een reclamecampagne helpen uitdenken zodat die jonge snaak ook van de grond geraakt met zijn werk?

Oh, en beginnend ondernemer die al behoorlijk in het ondernemerswereldje zit? :?

Dank je, maar deze beker laat ik aan mij voorbij gaan.

De ervaring (15 jaar) leert ons dat je meer werk en rompslomp hebt met het maken van een naamkaartje / website voor de budget-slager op de hoek, dan met een nationale campange voor Volvo ( dat laatste is wat we trouwens ook doen). Zie ook de opmerking van één van de vorige confrators..

Eerst is het een logo,
dan is het nog ff een huisstijl (nu we toch bezig zijn hé)
Nog even een brochuurtje voor een mailing, want ‘t is maar vlug even aanpassen op de computer hé, (de foto’ s zal ik wel zelf maken dat spaart toch de kosten…)
Terwijl je dat doet kan je nog even de belettering voor de wagen maken en een display voor op m’n gevel…
etc…
etc…
Liefst tegen morgen en alles voor dezelfde zachte prijs…

:mrgreen:

Goed snel en goedkoop gann niet hand in hand, niet in onze sector,
ook niet in ander sectoren.

Je betaald voor wat je krijgt…
Je wil een graag een auto hebben, voor weinig geld, dan koop je of een nieuwe Lada of een derdehands Volvo …

:wink:

Groetjes
Erik

Als je niks in een dergelijke methode ziet kan ik daar begrip voor op brengen. De reden dat ik zo duidelijk was met betrekking tot prijs was omdat ik een win-win situatie wilde creëren, en het werk op een andere manier beloond kan gaan worden. Als tegenprestatie kan ik wel bijvoorbeeld drukwerk leveren, voor nope, zo ben ik dan ook wel weer!

Trouwens wie zegt dat ik het snel wil hebben?

Gaarne geen reacties meer, ik ben tot overeenstemming gekomen met een forumlid. Dank voor jullie interesse

Dennis