Hyves krabbels op eigen website

Goedemorgen,

Ik ben bezig met een schoolproject.
Nu is het probleem dat ik graag de krabbels van een hyve-pagina graag als een soort gastenboek op mn eigen site zou willen weergeven, iemand een idee hoe je dit (op een makkelijke manier) kunt doen?

Alvast bedankt!

Als het goed is, is er een rss-feed van jouw krabbels. Die zou je kunnen uitlezen op je eigen site.

Dat klopt. Het adres van die feed kun je vinden helemaal onderaan je Hyves profiel door te klikken op 'Meer RSS feeds'. Klik rechts op de link naar 'Mijn krabbels' en kies 'Kopieer koppeling'.

Als je handig bent met PHP kun je nu met simplexml zelf je krabbels invoegen op je webpagina. Ben je niet zo'n held in programmeren gebruik dan bijvoorbeeld http://www.webrss.com/ en plak de koppeling in het vakje 'Enter the Feed URL Here'. Vervolgens kun je nog wat opties aanpassen en krijg je kant en klare code om in je website te plakken.

Misschien niet de mooiste manier, maar door middel van een iframe?

Je kan het met de RSS feed doen van je profiel. Dit werkt alleen echter als jouw profiel "publiek" beschikbaar is.

Als je profiel niet publiek beschikbaar is, moet je werken met de Hyves API om de gegevens uit te lezen van jouw Hyves.

[quote=Dizajner url=http://www.onemorething.nl/community/topic/hyves-krabbels-op-eigen-website#post-1958934 time=1273569125]
Als je profiel niet publiek beschikbaar is, moet je werken met de Hyves API om de gegevens uit te lezen van jouw Hyves.[/quote]

Publiek profiel of niet, de API is natuurlijk sowieso de nettere oplossing, wat voor een schoolproject als dit misschien wel eens hogere punten op zou kunnen leveren. (lijkt me)

Thanks voor de reactie, hier moet ik zeker wat mee kunnen. Meer tips zijn altijd welkom ;)