I-CHAT

Nou, ik heb wel I-chat op mijn mac zitten, maar de meeste mensen die ik ken hebben een pc, terwijl MACintosch toch wel kwa systeem veel beter in mekaar zit.

Ik had hier elders een vraag over I-sight
geplaatst, maar die kan waarschijnlijk alleen maar
via het programma I-chat geplaatst worden.
Aangezien ik maar 1 of 2 members heb,
word ik hier ook niet erg opgewonden van…

prettige avond!

De iSight werkt ook op bijvoorbeeld iVisit. In de Lounge loopt een leuk draadje over de iVisit perikelen van enkele gasten hiero.... best grappig. Ivisit is shareware maar je kan 'm ook gratis gewoon gebruiken.

Kan ook via AOL AIM voor PC gebruikers maar ik ken dus weer geen PC gebruikers die dat hebben. Misschien dat het iets Amerikaans is. En moet je nu ook bij .Mac een account hebben of heb ik dat verkeerd begrepen?

i-Visit is mij niet bekend.... ik heb wel een mac account . Ik ga nu even kijen naar i-Visit, welk programmaatje dat is.

Ik zoek eigenlijk een ‘chat’ programma die de I-sight accepteert zowel
in PC als Mac, zodat ik ook met pc gebruikers kan communiceren.

Ik ook. Ben nu iVisit aan het uitproberen. Hou je op de hoogte.

volgens mij is dat er nog niet behalve dat ivisit. En zolang ik me (windows) vrienden niet zover kan krijgen om dat programma te gebruiken koop ik geen isight. Hoe graag ik hem ook zou willen overigens :(

net ff naar dat programma gekeken. Wat een hoop elende zeg :S Het ziet er niet uit ten eerst. Al die losse schermen zijn verwarrend. Karige instel mogelijkheden.

Doet me een beetje denken aan windows 3.11 ofzo :stuck_out_tongue:

Ach, als het werkt dan werkt het. Het kost niets en mijn Mac slaat er iet van op hol.

Enfin, alles geregistreerd en nu nog iemand met een PC en een webcam zo gek krijgen dat ie iVisit ook installeert. Morgen misschien meer.

Zowel iChat als iVisit ondersteunen Mac-PC video- en audiochatten.

De PC gebruiker kan geen iChat gebruiken. Deze moet gebruik maken van de AIM Messenger. Ivisit daarintegen is wel voor de PC te downloaden.

[quote:c7ebf9a282="Low-Fi"]net ff naar dat programma gekeken. Wat een hoop elende zeg :S Het ziet er niet uit ten eerst. Al die losse schermen zijn verwarrend. Karige instel mogelijkheden.

Doet me een beetje denken aan windows 3.11 ofzo :P[/quote:c7ebf9a282]

idd. !! :cry:

Ik snap het nut niet van dit topic. Wat is het probleem nu in feite? Wat is je doelstelling? Wat wil je aanklagen?

Kijk, dat het niet evident is om tussen pc en mac aan videoconferencing te doen, is toch geen nieuws! Er bestaan echter wel oplossingen (denk aan cross-platform initiatieven)

Grtz Peach

[quote:a3f7d67d67="Peach"]Er bestaan echter wel oplossingen (denk aan cross-platform initiatieven)[/quote:a3f7d67d67] En die dragen we dan ook aan.

Het nut van dit soort websites is dat je elkaar kan informeren over Mac soft- of hardware. En toevallig weet ik hier niets van en wil ik daar graag meer over weten, over de iSight en hoe ik dat ding moet gebruiken en met welke software. En wat is nu weer een cross-platform?????

Ik heb welliswaar geen iSight maar een video camera aabgesloten op iChat, mijn kennissen hebben AIM geinstaleerd en we kunnen nu met elkaar praten en elkaar zien. Als jij ook een AIM account neemt ( is gratis ) is jouw probleem opgelost, jij kunt verder met iChat en jouw kennisen met AIM. :mrgreen:

[quote:845d6c6830="MacEagle"]Ik heb welliswaar geen iSight maar een video camera aabgesloten op iChat, mijn kennissen hebben AIM geinstaleerd en we kunnen nu met elkaar praten en elkaar zien. Als jij ook een AIM account neemt ( is gratis ) is jouw probleem opgelost, jij kunt verder met iChat en jouw kennisen met AIM. :mrgreen:[/quote:845d6c6830]

Dat klinkt interessant… ik ga het meteen uitzoeken. Bedankt nog!!!

In ichat kun je AIM account instellen, niet vergeten hoor.

Het is bekend dat I-Sight kwalitatief heel hoog is in haar beeldkwaliteit, daarom prefereer ik I-Sight. Aangezien deze mogelijkheid niet tot de PC beschikkers toebehoort, ga ik op zoek naar een alternatief.

Wie weet een programma voor mij.

[quote:a013e801a2="MacEagle"]In ichat kun je AIM account instellen, niet vergeten hoor.[/quote:a013e801a2]

Owww bloost ff mijn bekkie dichthouwe en dit verder uitzoeken…
dankjewel

(I love this site)

[Ik heb welliswaar geen iSight maar een video camera aabgesloten op iChat, mijn kennissen hebben AIM geinstaleerd en we kunnen nu met elkaar praten en elkaar zien. Als jij ook een AIM account neemt ( is gratis ) is jouw probleem opgelost, jij kunt verder met iChat en jouw kennisen met AIM. In ichat kun je AIM account instellen, niet vergeten hoor.]

Hoe doe je dat dan? Bij accounts in iChat vraagt ie om een nieuwe .mac account. Andere mogelijkheid is er niet voor zover ik kan zien.[/quote]