i cloud

Bij opstarten van mijn laptop krijg ik een probleem melding bij icloud. Men vraagt mij dan om mijn apple id wachtwoord in te geven. Ik ben er zeker van dat ik het juist wachtwoord ingeef, maar krijg dan de melding dat er een fout is bij de verbinding met de apple id server.

Misschien per ongeluk een hoofdletter vergeten of een extra spatie toegevoegd in je paswoord?

Neen, ik ben 100% zeker van mijn paswoord.

Staat je systeemdatum goed? Een foute datum wil nog wel ’s problemen geven met certificaten.

Datum en tijd staan goed.

op een andere site krijg ik de melding dat er sinds deze morgen 05u een storing is op de apple server. Is dat de oorzaak ?

Hier al getest? https://www.icloud.com/

@Penseel: op jouw mail kan ik perfect inloggen bi icloud. Daarvoor al dank. Maar toch krijg ik opnieuw de flashboodschap dat er een probleem is met icloud en de vraag naar mijn paswoord gevolgd door het bericht dat er een fout is in de verbinding met de apple id server.

Ik heb sinds een half uur precies hetzelfde probleem. Op mijn mac kreeg ik een melding dat ik bij voorkeuren opnieuw moest inloggen. Toen ik dat wilde doen kreeg ik de melding dat mijn wachtwoord fout was. Toen wilde ik inloggen op icloud.com en toen kreeg ik daar de melding dat ik mijn wachtwoord moest veranderen. Dat heb ik dus maar gedaan en daarna kam ik gewoon op de normale iCloud pagina. Toen heb ik mezelf uitgelogd op mijn mac en weer opnieuw ingelogd omdat ik nog steeds niet bij mijn mail kon komen. Nu ben ik weer ingelogd op mijn mac maar kan ik weer niet bij mijn mail. Ik krijg weer de melding dat ik bij iCloud voorkeuren opnieuw moet inloggen. Ook als ik probeer om op iCloud.com bij mijn mail te komen krijg ik een foutmelding.

Ik zie nu ook dat er een storing is bij icloud mail: https://www.apple.com/nl/support/systemstatus/

Ik hoop dat ze het snel kunnen oplossen want ik heb mijn mail hard nodig…

@pim939 Penseel gaf me de tip om naar https://www.icloud.com/ te gaan. Dat lukt dus wel, en daar kan ik mijn mails lezen. Kan dat u helpen ?
Maar zoals gemeld: mijn probleem van verbinding met de apple id server via internetaccounts is daarmee niet opgelost.