IBook 12" met SuperDrive?

Is het mogelijk om in een iBook 12" een SuperDrive in te bouwen. Zo ja, moet je dit laten doen of kan je dit zelf ook doen. En waar zijn ze te koop?

Hoi, Kijk hier maar: http://store.fastmac.com/index.php?cPath=20 http://www.fastmac.com

Heb je gelijk dual layer burning ook. Super goedkoop is het niet. Wellicht je iBook te koop aanbieden en kijken voor een nieuwe of 2de hands 12" Powerbook met superdrive.

Gr Ronald

Als je het zelf wilt doen dan raad ik je aan eens te kijken op ebay. Zoek op superdrive, dat heb ik gedaan voor mn powerbbok 15" zit nu een 8x Dual Layer DVD brander in voor 130 euro, nieuw draait als een tierelier. Misschien ff via xlr8your mac kijken of de drive compatible is maar kan een hoop schelen qua kosten. Inbouwen: Zoek vast wat online pdf-en die uitleg geven bij mn powerbook was t nogal wat loschroeven (niet onoverkomenlijk). Dan kan je je vast inlezen.

Is het niet beter een Firewire externe brander te kopen? Of ben je zeker dat je onderweg DVD's moet branden? Een externe is waarschijnlijk goedkoper en sneller. Apple laptops zijn absoluut niet gebruiksvriendelijk als je componenten wil vervangen. Als je handig bent kan je het wel doen natuurlijk. Maar het is eventjes werk.

Je hebt die hele mooie LaCie DVD+-RW branders die heel klein zijn (die Porsche designed dingetjes). Zijn 170 euro, maar dan kun je er ook wat mee op een andere machine indien nodig.