Ibook Hoes

hallo,

Ik wil mijn ibook meenemen in mijn tas, en hem dan beschermen met een hoes. Op apple.nl zijn er een paar te vinden. Wat is jullie ervaring. Is een dergelijke manier van “bescherming” wel voldoende? Misschien zelf ervaringen met 1 van onderstaade opties? Met andere woorden: Zijn de productomschrijvingen een beetje geloofwaardig? Indien ja, lijkt me een van onderstaande hoezen ideaal om je ibook in te vervoeren.

[b:bd34f6dcc6]Optie1. [/b:bd34f6dcc6]

[i:bd34f6dcc6]LArobe Blue voor 12-inch iBook van be.ez

De LArobe is speciaal voor de Apple iBook, gemaakt van een zacht vormvast materiaal. Ideaal om je iBook in een originele en modieuze jas te hijsen en tegelijkertijd te beschermen tegen de gevaren van het mobiele leven.

Kenmerken
• Materiaal gemaakt met de “Low Resilience Polyurethane” (LRPu)-techniek.
• Materiaaldikte 5 mm.
• Trendy en uniek ontwerp.
• Binnenlip voor maximale bescherming.
• Los te gebruiken of voor in je tas.
• Geen krassen meer op je iBook.

Geschikt voor
• 12-inch iBook.[/i:bd34f6dcc6]

[b:bd34f6dcc6]optie 2[/b:bd34f6dcc6]

[i:bd34f6dcc6]De “Second Skin” hoezen zijn gemaakt van “neopreen” (bekend van duikpakken, wetsuits) en zijn speciaal gemaakt om makkelijk te passen en de 12-inch PowerBook te beschermen tegen krassen en valpartijen.
Een extra binnenrand beschermt de PowerBook tegen eventuele krassen van de ritssluiting. Deze hoes is voor elke PowerBook-bezitter die geen typische notebook-tas wil of nodig heeft. Ideaal om de PowerBook mee te nemen in een rugzak, koffer, tas of eenvoudigweg in je hand, alsof het een notitieblok is.

Garantie
Twee jaar garantie

Vereisten
12-inch Apple PowerBook
typer nr TA363[/i:bd34f6dcc6]

[b:bd34f6dcc6]optie 3[/b:bd34f6dcc6]
[i:bd34f6dcc6]
Incase neopreen laptophoes, 12" - zwart

De Incase neopreen hoes voor de PowerBook en iBook zorgt voor een perfecte bescherming van uw laptop. U kunt de hoes in uw tas stoppen, maar ook zo meenemen.
Prijs: Eur 29,95
De neopreen Incase-hoes voor de PowerBook en iBook biedt met zijn zachte neopreen buitenkant, met pluche gevoerde binnenkant en afwerking met gaasnet een perfecte bescherming voor uw laptop. Of u deze stijlvolle en veelzijdige hoes nu zo meeneemt of in uw tas vervoert, uw laptop is uitstekend beschermd.

Kenmerken

* Volledige bescherming voor uw laptop
* Zo meenemen of in uw tas vervoeren
* Zachte neopreen buitenkant
* Zacht gevoerde binnenkant
* Afgewerkt met gaasnet

Systeemvereisten

* Geschikt voor de 12-inch PowerBook
* Geschikt voor de 12-inch iBook

type TD395[/i:bd34f6dcc6]

Groeten en een fijn restje weekend nog,

Robbes

Ik heb zelf twee jaar een Second Skin gehad. Kan niet anders zeggen dan dat dat héél goed beviel en goede bescherming bood.

Zo’n hoes moet je echter niet zien als ‘val-bescherming’ of zo.
Het is echt een extra bescherming voor de gevallen dat je je iBook meeneemt in een rugzak of los in de auto of zo.

Heb sinds kort een iBook, deze gaat praktisch elke dag mee naar school, daar moest dus ook een hoes voor komen zodat ik 'm makkelijk in m'n tas kan smijten (met beleid natuurlijk :innocent: )

Heb de LArobe Blue gekocht, was verder het goedkoopste dacht ik, € 24,95. Mooi materiaal, ik zou alsnog niet met de laptop gaan gooien maar voor dagelijks gebruik in de tas, trein en bus in en uit, prima geschikt :slight_smile:

En hij is mooi aqua blauw! 8) Ook nog in fuchsia en lime groen te krijgen, trendy kleurtjes dus. Ik heb één keer een Tucano Second Skin gezien, naar mijn idee zijn die dunner dan de LArobe, dus misschien bieden die iets minder bescherming.

Heb de fijnste en de mooiste naar mijn mening:

http://www.computerpirates.com/index.html?loadfile=catalog195_0.html

The Gimp van Grumpler in het groen

Ik heb een hele goede hoes. Ik wilde een stevige hoes voor mijn 12" PB, maar wilde niet een hoes die alleen maar tegen krassen beschermd. Mijn hoes heeft een harde "kaft". Kijk op [url=http://www.laptopshop.co.uk/crumpler-school_hymn_red_medium-laptop_case-4-cc2.htm#]http://www.laptopshop.co.uk/crumpler-school_hymn_red_medium-laptop_case-4-cc2.htm#[/url]

Ik heb zelf een hele goede. Een speciaal soort stof die je kunt indrukken.

http://store.apple.com/Catalog/nl/Images/TC577_screen1.jpg
http://a248.e.akamai.net/7/248/8352/652/store.apple.com/Catalog/nl/Images/TC577_lm.jpg

In drie verschillende kleuren en twee maten, namelijk de 12" en de 14" gemaakt voor de iBook. In de online apple store is hij duurder dan in een store ergens in nederland. Ik heb hem voor 18 euro gekocht. Erg stevig en ook nog eens erg mooi!

Groet,

Mathijs

Dames en heren, wederom hartelijk dan voor jullie snelle reactie!

groeten,

Robbes

Ik gebruik zelf al een paar jaar de [url=http://www.macintoys.nl/artikelen/portable/powersleevzibook.php]PowerSleevz[/url]. Goede bescherming en geen gedoe met ritsen.

Ik gebruik nu een jaar actief een Secons Skin voor mijn PowerBook 12", en hij bevalt prima, ik vervoer hem meestal in een rugzak.

Heb ook zo'n second skin voor m'n iBookje. Supersterk spul. Je moet het ding alleen een beetje uitrekken om de iBook er goed in te krijgen.

Hi mensen... mocht iemand er nog eentje willen. Ik heb een second skin die over is, slechts 3 maanden gebruikt voor een 12" pbook, maar ik denk dat je er ook wel een ibook in kan krijgen. Kleur is grijs met zwarte rits.

Mocht iemand interesse hebben, pm me maar.

heb geen iBook of PBook, ga er ook geen kopen, maar deze vind ik ook wel gaaf hoor: [img:9c2bf0e1dc]http://store.apple.com/Catalog/nl/Images/choletred_step2.jpg[/img:9c2bf0e1dc] Is dan wel weer een meisjestas :D

heb ook de second skin geen klagen over

Tucano Secon Skin. Daar heb ik heel goede ervaring mee, en is ook nog eens waterdicht (je moet hem nu ook geen 5 min onder water laten liggen), weet ik uit ervaring. :) Ik neem m'n iBook minstens 2x per week mee naar school via auto/trein/metro/te voet, gewoon in de Second Skin en daarna in m'n rugzak. En hij zit voldoende stevig verpakt.