iCal en MSN Calendar

MSN/hotmail heeft een nieuwe kalender service. Iemand stuurde mij toegang tot haar kalender en dat werd vervolgens keuring in iCal geopend. Werkt dat samen? Ik werk niet met iCal (maar met Palm) maar kun je je iCal agenda ook online laten zien aan vrienden? En dus MSN Calendar en iCal uitwisselen? Iemand ervaring al?

Kwam toeneerst op macosxhints wel tegen dat de kalenders van outlook en ical mooi samenwerkten dus zal dat met MSN Calendar hetzelfde zijn, weet echter wel niet meer of het ook omgekeerd werkt.

Je kan je iCal kalender wel gewoon publiceren bij een webdav-server, bijv. .mac of gratis bij spymac, dan staat ie online en kan iedereen em bekijken.

http://www.macosxhints.com/article.php?story=20040128191309718&query=outlook+ical

en

http://www.macosxhints.com/article.php?story=20031128231213827&query=outlook+ical

dat was wat ik had gelezen, maar achteraf gezien heeft het dus meer te maken met outlook dan met msn, sorry

Blijkbaar heeft Outlook wel veel te maken met die MSN Calendar, even gezocht op ical "msn calendar" en kwam toen deze tegen http://homepage.mac.com/beowulf/beoblog/C1205168633/E1750328179/

blijkbaar werkt die msn calendar dus met outlook en aangezien je outlook wel ical uitnodigingen kan laten aannemen zal dit ook weer werken met die MSN Calendar. Het is echter niet mogelijk om met iCal een MSN kalender aan te maken, dan kun je beter voor webdav gaan.