iCal niet meer aan de praat te krijgen!!!

Het programma iCal (vs 1.5.1) komt bij het opstarten kort in beeld en verdwijnt weer met de melding, dat het programma plotseling is gestopt. Verwijderen en daarna weer opnieuw installeren levert geen oplossing; consequent wordt iCal er uitgegooid. Zie mij genoodzaakt weer terug te vallen op Entourage, maar zou toch graag iCal opnieuw willen kunnen gebruiken. Wie helpt me???

Misschien toevallig het font Helvetica verwijderd?

Nee, de Helvetica is overal gewoon te vinden. Dank voor snelle reactie. Ik krijg al tips over het helemaal opnieuw installeren van de complete HD, maar dat lijkt me wel een erg heavy remedie en erg omslachtig... ben heel benieuwd of er nog andere opties zijn.

Heb je in iCal abonnement(en) op kalender(s) lopen? Probeer die eens uit de map 'user/Bibliotheek/Calendars/' te verwijderen. (Wel eerst even als back-up bewaren)

Daarna opnieuw iCal opstarten.

Bij mij deed iCal het daarna weer prima.
Je moet wel even opnieuw abonneren op de verwijderde kalender(s)

Succes!

Gekeken, maar nee, geen abonnementen op calenders. Het probleem lijk toch nog wat dieper te liggen, vrees ik. Dank voor tip.

Beste Wortel,

Misschien over naar Panther…?

INFILTRANT, STALKER!!!! Je zit ook overal tussen, jij. Maar eh,.... inderdaad.... Panther lost straks natuurlijk ineens ook het 'eikel-probleem' op. Ik groet u.